banner32

Camii Cemaati ile sabah kahvaltısı geleneği devam ediyor

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver ve yönetiminin yıllardır Cuma sabahları ile namaz kılındıktan sonra cami lokallerinde yapılan kahvaltılı sohbet toplantısı bu seferde Seyitnizam Camisinde yapıldı.

Camii Cemaati ile sabah kahvaltısı geleneği devam ediyor
 Çok sayıda cemaat Ünver ve Ekibini yalnız bırakmadı

Her sene her mahallede bir kez Cuma sabahı namazından sonra camii cemaati ile bir araya gelen Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver şunları söyledi: ”Yıllardır teşkilat mensuplarımız ile halkımız nerede ise orada olmaya gayret ediyoruz. Çok önem verdiğimiz Camii cemaatleri ile Cuma günleri sabah  namazından sonra Camilerimizin lokallerinde yaptığımız kahvaltılı istişare toplantılarımızda halkımız ile bir araya gelerek hasbihal ediyoruz. Buralarda mümkün mertebe siyasi konulara girmemeye çalışıyoruz. Çok şükür yıllardır da  bu çalışmamızı başarılı bir şekilde devam ettiriyoruz. Bizi yalnız bırakmayan camii cemaatimize teşekkür ederiz” dedi.

Kahvaltıdan sonra Mahallede bulunan önemli yerlere ziyaretler yapılıyor. Bu ziyaretlerden elde edilen talep ve istekler ilgili mercilere aktarılıyor.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34