banner32

Engelliler İstiklal Marşı İçin Yarıştı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelliler Müdürlüğü ve Zeytinburnu Belediyesi Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi (AKDEM) organizasyonuyla düzenlenen Engelliler Arası İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma Yarışması’nın kazananları belli oldu.

Engelliler İstiklal Marşı İçin Yarıştı
 Zihinsel Engelliler Kategorisi, İşitme Engelliler (İşaret dili ve Sesli Okuma) Kategorisi, Görme Engelliler Kategorisi, Otistik Engelliler Kategorisi, Ortopedik Engelliler Kategorisi ve Down Sendromlu Engelliler Kategorisi olmak üzere 7 ayrı dalda 420 Engelli vatandaşın mücadele ettiği yarışmada finale kalan engelli vatandaşlar; 11 Mart 2015 Çarşamba günü saat: 13.00-15.00 saatleri arasında Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan törenle birlikte ödüllerine kavuşacak.

94.Yıla Özel Tiyatro Gösterisi

İstiklal Marşı’nı en iyi okuyan engellilerin sahneye çıkacağı törende ayrıca İstiklal Marşı’nın kabulünün 94.yılına özel temsili tiyatro gösterisi sahnelenecek. Yeditepe Özel Eğitim Lisesi Türk İşaret Dili Grubu tarafından İstiklal Marşı’nın seslendireceği ve ödüllerin sahiplerini bulacağı törene tüm Zeytinburnu halkı davetlidir.

Tarih: 11 Mart 2015 Çarşamba
Saat: 13.00-15.00
Yer: Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34