banner32

Canan Karatay diyabeti yenmenin formüllerini anlatacak

Kardiyoloji ve İç hastalıkları Uzmanı Prof Canan Karatay; Zeytinburnu Belediyesi’nin düzenlediği “Kemal Özer’le Sağlıklı Yaşam Kültürü” söyleşisinin konuğu olacak. “Diyabeti Nasıl Yeneriz?” başlığıyla gerçekleşecek söyleşide Karatay ve Özer, diyabet hastalığını yenmenin formüllerini konuşacaklar ve dinleyicilerin sorularını cevaplayacaklar.

Canan Karatay diyabeti yenmenin formüllerini anlatacak
 “Karatay Diyeti'yle Obezite ve Diyabete Çözüm Var!” kitabıyla diyabet hastalarına umut ışığı olan Canan Karatay, kitabında şişmanlık, obezite ve diyabet birbirinden ayrılamaz hastalıklar olduğunu söylüyor.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

Önlem alınmadığı takdirde diyabete kalp ve damar hastalıklarının da eşlik edeceği konusunda uyarıda bulunan Karatay, diyabetlilerin beslenme ve yaşam biçimini yeniden düzenlemesinin yollarını 13 Mart Cuma günü saat 19.00’da Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde anlatacak.

Sağlık ve Gıda Güvenliği Hareketi Başkanı olan ve sağlıkla ilgili kaleme aldığı değerli çalışmalarla bilinen Kemal Özer’in yöneteceği söyleşiye sağlıklı yaşama kültürü hakkında bilgi sahibi olmak isteyen herkes katılabilir.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34