banner32

Durmuşoğolu ‘’Yöresel Günleri Önemsiyorum’’

CHP Zeytinburnu Belediye başkan aday adayı Salih Zeki Durmuşoğlu, Zeytinburnu’nda her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Yöresel Günler’ etkinliğini desteklediğini ve başarılı bulduğunu söyledi.

Durmuşoğolu ‘’Yöresel Günleri Önemsiyorum’’
Zeytinburnu Kültür Sanat'ta (ZKS) 10. düzenlenecek Yöresel Günler etkinliği 16 Eylül'de başlayacak. Türkiye’nin farklı yörelerinden derneklerin katıldığı yöresel günler programı, Zeytinburnu CHP Belediye Başkan aday dayı ve iş adamı Salih Zeki Durmuşoğlu tarafından olumlu ve çok güzel bir çalışma olarak değerlendirdi.

 Zeytinburnu Times Haber Merkezi/Gökhan Karakurt

Durmuşoğlu ‘’Zeytinburnu’muzda böyle güzel çalışmaların olması bizleri mutlu ediyor. Farklı yörelerde, farklı insanların kendi yörelerine ait faklılıkları bir arada sunmaları,  bizler için bir zenginliktir. Aynı zamanda bu yöresel gülerin yaşanmasında hizmet veren derekelerin, kendi yörelerinin güzelliklerinin tanıtımında da üstlenmiş oldukları rol çok önemli.

Bu çalışmalar sayesinde İstanbul gibi çok farklı kültürün bir arada yaşadığı yerlerde, Derneklerin öncülüğünde yöre halkının kendilerine ait yemeklerini, kıyafetlerini, sanatlarını, oyunlarını başka yöre halkı ve İstanbullularla paylaşması, beni çok mutlu etmesinin yanı sıra, kendilerini tebrik eder ve başarılarının devamını dilerim.’’şeklinde konuştu.

Sevgi ve Barış insanı Salih Zeki Durmuşoğlu; Zeytinburnu’nda yapılan birçok etkinliğe katılarak halkın içinde yer alıp, halkla iç içe olmaya çalışıyor. Durmuşoğlu Zeytinburnu Kültür Merkezinde düzenlenecek olan yöresel günler programı etkinliklerine elinden geldiğince, bütün yörelerin etkinliklerine katılacağını belirterek ‘Türkiye’nin farklı yörelerinden sergilenecek olan güzelliklere ortak olmak beni mutlu edecek. Yeni lezzetlerle tanışmak, Anadolu’nun farklı güzelliklerini keşfetmek beni heyecanlandıracak  ‘’dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34