banner32

Hırsızlar Dericileri Bezdirdi

Deri ticaretinin merkezi Zeytinburnu'nda son bir ay içinde aynı sokakta bulunan 10 mağaza soyuldu.

Hırsızlar Dericileri Bezdirdi
Deri ticaretinin merkezi Zeytinburnu'nda son bir ay içinde aynı sokakta bulunan 10 mağaza soyuldu. İki güvenlik kamerasına yakalanan hırsızın görüntülerde, kendi işyerinden mal taşır gibi deri mont ve hammadde yüklü kolileri çıkarıp kamyonete yükleyerek götürdüğü görülüyor. Esnaflar diğer 8 işyerinin de aynı hırsız tarafından soyulduğunu öne sürerek, hırsızın bir an önce yakalanmasını istedi.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

Nuripaşa Mahallesi'nde son günlerde artan işyeri hırsızlıkları esnafı isyan ettirdi. Hırsızlık yapılan yerlerin tamamının İsa Yusuf Alptekin Sokak üzerindeki birbirine komşu deri dükkanları olması dikkat çekti. İki işyerinin güvenlik kamerası, hırsızılığı saniye saniye kaydetti. Görüntülerde hırsızın sabah erken saatlerde kamyonetiyle dükkan önüne çektiği görülüyor. Sokaktan geçen araç ve yayalara aldırmayan hırsız önce demir kesme makasıyla kepenkleri kırıyor sonra da mağazaya girip sanki kendi dükkanından mal çıkarır gibi deri mont ve hammadde yüklü kolileri aracına taşıyor. Hırsızın bazı malları araca sokmakta da zorlandığı görülüyor. Zanlı yükleme işleminin ardından aracıyla hızlıca olay yerinden ayrılıyor.


Hırsızlık olaylarından dertli olduklarını dile getiren esnaf, hırsızın yakalanamamasından şikayetçi. Şükrü Yıldız isimli esnaf, "Eşgalden insanlara çok kısa sürede ulaşılabiliyor. Güvenlik kamerasında yüzü net şekilde görünen kişiye nasıl ulaşılamıyor? Bu insan, bu kadar rahat nasıl dolaşabiliyor? 50-60 bin dolarlık hırsızlık sadece bu dükkanda oldu. Bu sokakta 4 dükkan soyuldu. Olaylar basına ve emniyete yansıdıktan sonra soygunlar yine devam etti. Ayıp artık. Biz kendi kendimizin polisi değiliz ki. Ben rambo değilim ki elime silah alıp dolaşayım. Bu işin bir an önce çözülmesini yetkililerden istiyoruz" dedi.

Polis, görüntülerde yüzü açık olarak görülen hırsızı yakalamak için araştırmalarını sürdürüyor.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34