banner32

Yöresel günlerden Trakya

10.’su düzenlenen “Yöresel Günlerin” ikincisine Trakyalılar ev sahipliği yaptı.

Yöresel günlerden Trakya
16 Eylülden intibaren Çankırılılarla start veren Yöresel Günler etkinliğinin ikinci gününde Trakyalılar günü kutlandı. Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezinin büyük salonunda gerçekleşen eğlence, Trakya Yardımlaşma ve Kültür Derneği başkanı Rasim Arabacının kısa selamlamasından sonra başladı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Elif Günay

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, “Kırklareli’nin kültürünü, Edirne’nin kültürünü, Tekirdağ, Bulgaristan, Yunanistan Batı Trakya, eski Yugoslavya, Kosova, Bosna hersek ve tüm bu coğrafyadaki kültürlerin İstanbul’a, Zeytinburnu’na ve tüm Türkiye’ye yayılmasını arz ediyoruz. Komşuluğu, birlik ve beraberliği hep birlikte yapıyoruz iyi ki varsınız!” dedi. Ankara’ya toplantıya yetişmesi gereken başkan Murat Aydın yaptığı konuşmasının ardından ayrıldı.

Zeytinburnu Kaymakamı Ufuk Seçilmiş, Ak Parti ilçe başkanı Bahattin Ünver , Chp ilçe başkanı, Metin Doğan, Meclis üyeleri, Parti üyeleri, Dernek ve Vakıf başkanları ve üyeleri, Muhtarlar ve adayları, bir çok Trakyalıların katıldığı eğlence 23.10’a kadar sürdü.

Trakya’nın özel sanatçılarından Burçin Yıldız ve Rumelili Orhan ve Kemal’in performansıyla tüm salondakiler eğlendi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34