banner32

“Sevgi Grubu“ndan,Yeni Kaymakam Ufuk Seçilmiş'e Kutlama!

Zeytinburnu "Sevgi Grubu" Üyelerinden bir grup Zeytinburnu Kaymakamlığına atanan Ufuk Seçilmiş'i makamında ziyaret edip başarı diledi.

 “Sevgi Grubu“ndan,Yeni Kaymakam Ufuk Seçilmiş'e  Kutlama!
Zeytinburnu Kaymakamı Mustafa Dündar'ın Ankara Yenimahalle'ye atanması ile boşalan kaymakamlık makamına ,Ankara,Sincan Kaymakamı Ufuk Seçilmiş'in göreve başlamasının ardından,Zeytinburnu-"Sevgi Grubu" ndan,Yeşiltepe Mahallesi Muhtarı Nadiye Polat, Huzurevleri ve Yaşlılara Yardım Derneği Başkanı Perihan Akgün, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Asuman Durmuşoğlu,(İSÖS) İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Müdürü Nail Karabulut,Sevgi İzci, (ZEYÇED) Zeytinburnu-Çevre -Kültür ve Turizm Derneği,Başkan Vekili ve ALO AFİŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gündüz'ün katıldığı ziyarette Kaymakam Ufuk Seçilmiş ,memnuniyeti ifade etti.

1989 yılından beri,Türkiye'nin bir çok İlçesinde severek yaptığı kaymakamlık görevini Zeytinburnu'nda da yapamaya gayret göstereceğini ifade etti.

"Sevgi Grubu" adına açıklama yapan Ali Gündüz,Kaymakam Seçilmiş'e Hoş geldin ve başarı dileklerini sunmak için geldiklerini ,muhtelif derneklerde görev yapan arkadaşlarımızla"Birlik- Beraberlik ve Sevgi "adına her türlü etkinlikte beraber oluyoruz "dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34