banner32

Ak Parti meclis üyesi aday adaylarını tanıttı

Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığı meclis üyeliği aday adaylığı için başvuran 115 kişiyi Kazlıçeşme Kültür merkezinde Aralık Ayı danışma meclisinde teşkilata tanıttı. Yoğun katılımın olduğu programda ilçe başkanı ,Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak ve Belediye başkanı Murat Aydın son siyasi gelişmeler hakkında teşkilatı bilgilendirdiler.

 Ünver bir puanlık düşüşü bile kabul etmeyiz sandıklarda oy patlaması yapacağız 

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver  yaptığı açılış konuşması ile gündem dair önemli açıklamalarda bulundu “ Son günlerde bilinçli olarak partimizi ve genel başkanımızı yıpratmak adına iç ve dış mihrakların başlatmış olduğu operasyon genel başkanımız ve başbakanımız feraseti ile püskürtüldü. Ülkemizin Halk Bankası aracılığı ile İran’la yaptığı ticareti çekemeyen İsrail,ABD ve diğer sömürgeci ülkeler bu paralar bugüne kadar bizim bankalarda işlem görürken nasıl olur da Türkiye bu işi bizden alır diyerek ellerinden gelen her türlü oyunu sahneye koydular”dedi.  Ünver konuşmasına şöyle devem etti  “bir puanlık  oy düşüşü bile Ak Parti’nin hizmetlerinden korkanları sevindirir bunun için girmedik ev bırakmayacağız”  dedi.

Murat Aydın ‘da son gelişmeleri konuştu

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ‘da şunları söyledi Bugün burada 115 tane meclis üyesi aday adayımız var. Hepinizin bildiği gibi bunların ancak 37 tanesi aday olarak gösterilecek. Diğerleri liste dışı kalacak. Ak Parti’nin 11 yıllık iktidarı döneminde elde edilen kazanımlar yok edilmek isteniyor. Allah Korusun 30 Mart 2014’de bir oy kaybı yaşanırsa bu durum ülkenin zararına olacaktır. Bunun için ister listeye girelim isterse girmeyelim sanki ilk sırada aday bizmişiz gibi   çalışmak zorunda olduğumuza inanarak hep birlikte çalışmamız lazım “ dedi.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak 30 Mart’ta sandıklar oy patlaması yapmalı

Ak Parti İstanbul II.Bölge Milletvekili Osman Aşkın Bak’da yaptığı konuşma da,”teşkilat demek  disiplin demektir.Teşkilat demek kardeşlik demektir. Zeytinburnu Ak  Parti teşkilatında ciddi bir enerji ve kardeşlik her zaman var önümüzdeki süreçte daha da iyi olmalıdır.Halkımız kısa bir süre önce Atatürk havalimanında başbakanına görkemli bir karşılama yaparak desteğini bir kez daha  ortaya koydu.Hapimize bu seçimde çok iş düşüyor.92 Gün az uyuyup çok çalışacağız diyen aşkın Bak 30 Martta sandıklarda oy patlaması yapacağımıza söz veriyor musunuz diyerek teşkilat mensuplarından söz aldı.

Aday adayları heyecanlıydı

Alfabetik Sıraya göre yapılan tanıtım töreninde ilk sırada Abdülhalkim Kaya İkinci sırada daAbdülhamit Sarıcan tanıtıldı. Kaya ve Sarıcan meclis üyelik listesinde sıralama böyle olsa çok seviniriz esprisi yaparak muhabirimizi gülümsettiler.AR-GE den sorumlu ilçe başkan yardımcısı Fatih Karataş’ın divan başkanlığı yaptığı Aralık Ayı danışma meclisinin tek gündem maddesi meclis üyesi aday adayı tanıtım toplantısı oldu. Bazı meclis üyesi aday adayları yoğun alkış aldı. Bilal Akgül, Cüneyt Tezcan, Mehmet Nezir İlgörmüş, Abdülhamid Sarıcan,Fevzi Altuğ,Akın Aydın ,Metin Develi,Av.Saffet Öz,Abdühakim Kaya,Sinan Uğurlu,Özcan Özkul, Nurşen Örnek ve Uzak Doğu Sporlarında derece yapmış bir bayan yoğun alkış aldı.

Özellikle Trabzon’lu aday adayı enflasyonu olduğu gözlerden kaçmadı .Her meslek ve yörede aday adayının olduğu tanıtım toplantısında teşkilat mensupları  inşallah dışarıdan gelip Zeytinburnu’ nun da bir çok ithal meclis üyemiz olmamalı diyerek daha şimdiden ithal adaylara karşı dikkatli olduklarını konuşmaları gözden kaçmadı.



Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34