banner32

Ahmet Ok’tan Arısoy’a hayırlı olsun ziyareti

Dengeium İnşaat Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ok Zeytinburnu Belediye başkanı Ömer Arısoy’u ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileterek Plaket takdim etti.

Ahmet Ok’tan Arısoy’a hayırlı olsun ziyareti
 Arısoy ziyaret ve plaket için Ahmet Ok’a teşekkür etti

Zeytinburnu Belediye Başkanı Avukat Ömer Arısoy Ahmet Ok kardeşimizin azmi ve çalışkanlığı ile takdir ettiğim bir kardeşim. Kendisinin işyeri ile Belediyeden de komşuyuz. Seçim başarımızı tebrik etmek ve plaket takdim etmek üzere Servet Çoban arkadaşımız ile beraber bizi ziyaret etmelerinden dolayı memnun oldum. Kendilerine çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner


Ahmet Ok İse şunları söyledi     

Bizi kabul ettiği için sayın başkanımız Ömer Arısoy’a teşekkür ederim. Gerek seçim sürecinde gerekse de seçimden sonra başkanımız ve ekibinin yanında olduk.  

Bugünde hem hayırlı olsun hem de yönetim kurulu başkanı olduğum şirketimizin yaptığı ve yapacağı hizmetlerden dolayı plaketimizi  takdim etmek ve şirketimizin sahipleri sayın Necat ve Mecit Şendur’un selamlarını iletmek üzere başkanımızı ziyaret ettik.  İlgi alaka ve bizi samimi bir şekilde kabul etmesinden dolayı şükranlarımı arz ederim.

Ayrıca bu vesile birkaç gün sonra gireceğimizin Mübarek ramazan ayının İslam alemine hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim şeklinde konuştu.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajans (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34