banner32

Koskoca binanın yıkımında alınan güvenlik bu !...

Zeytinburnu ilçesinin en prestijli caddesi olan 58 Bulvar Caddesinin en yüksek binasının yıkımında alınan güvenlik önlemi görenleri hayrete düşürdü. Bir inşaat mühendisi gazetemize bu önlem binanın boyası yapılacakken bile yetersiz ama bu önlem ile bina yıkımı yapılması çok düşündürücü dedi.

Koskoca binanın yıkımında alınan güvenlik bu !...
Bu şekil basit önlemlerle bir yıkımda ölümlü kaza şansı çok yüksek 

Zeytinburnu Gökalp Mahallesi 58 Bulvar caddesinde bulunan ve Ak Partinin yerel yönetim seçimlerinde Gökalp Mahalle irtibat bürosu olarak kullandığı işyerinin bulunduğu binanın yıkımı için telislerle sağlanan çevre güvenliği görenleri hayrete düşürdü.

Zeytinburnu Tims Haber Merkezi - Özel Haber 

İş güvenliği konsunda bir şey olmaz diyerek girişilen bir çok işin sonunda hüsran yaşadığımız biliniyor. Boya ve badana yaparken bile sağlıklı olmayan telis tabir edilen çuvallar ile yolda gelip geçen insanların üzerine boya düşmesin düşüncesi ile yapılan binanın etrafını kaplama işi bu sefer yıkım için yapıldı. 

Yıkım esnasında düşecek herhangi bir beton veya demir parçasının insan sağlığını tehlikeye düşürecek olmasına rağmen Belediyenin yeterli önlem için yıkımı yapan kişileri uyarmamış olması büyük bir eksiklik olarak görülüyor.

Zeytinburnu Times Gazetesi olarak biz yetkilileri burada uyarıyoruz. Bu binanın yıkımı bu şekilde devam ederse istenmeyen görüntüler ortaya çıkabilir. 

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)






YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34