banner32

Ak Parti Zeytinburnu danışma meclisini yaptı

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanlığı Mayıs ayı Danışma meclisi toplantısını Kazlıçeşme kültür merkezinde yaptı.Ak Parti İstanbul Milletvekili ve anayasa komisyon başkanı Prof.Dr.Burhan Kuzu,Ak Parti il teşkilat başkanı Halis Dalkılıç,Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın başta olmak üzere çok sayıda partili danışma meclisine katıldı.

Ak Parti Zeytinburnu danışma meclisini yaptı
Danışma meclisi divan başkanı Hasan Memiş'ti

İlçe teşkilat başkanı Hasan Memiş'in başarılı bir şekilde yönettiği divan görevini layıkı ile yaptı. Divan katipleri kadın kollarını temsilen Fahrünisa Şimşek,Mahalle başkanlarını temsilen Tuncay Balcı ve gençlik kolarını temsilen de Yunus Kuş görev yaptı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

İlk selamlama konuşma ilçe başkanı Bahattin Ünver yaptı 

Ünver yaptığı konuşmada şunları söyledi "Aslında son dönemlerde o kadar çok büyük gelişmeler olduki ki saatlece ana başlıklar halinde konuşsak bile bitmez. Seçimlerde emeği geçen tüm teşikilat mensuplarımıza bir kez daha teşekkür ederim.  Biz kendimiz sürekli hasbihal edebiliriz. Ama Burhan hocam her zaman müsait olmuyor. Ben ve Murat başkan Konuşmamızı uzatma niyetinde değiliz"dedi.

Ünver'den sonra teşkilat mensupları güzel sorular sodu

Bir çok teşkilat mensubu sordukları sorularda son dönemlerde uyuşturucunun küçük yaşlara kadar indiğini ve bu olayın artık gizli değil aşikar bir şekilde her yerde yapıldığını ifade ederek Belediye başkanı Murat   Aydın'ın emniyet ile irtibata geçerek bu soruna çözüm bulunması adına gerekli girşimleri başlatmasını talep ettiler.

Başkan Aydın selamlama konuşmasında Uyuşturucu ve trafik en önemli iki sorun dedi

Zeytinbunru Belediye başkanı Murat Aydın aslında ben sadece minik selamlama konuşması yapıp kürsüden inmek istiyordum ancak teşkilat menuplarının sordukları soruları da cevapsız bırakmak istemiyorum diyerek özet şekilde sorulan tüm sorulara cevap verdi.

İl Tekilat başkanı Halis Dalkılıç yaptığı konuşmada şunları söyledi "Başbakanımız 30 Mart 2014 seçimleri için bu sade bir seçim değil. Ülke için bir istiklal mücadelesidir demişti. Biz de gittiğimiz her ilçede bu seçimin önemli olduğunu ifade etmiştik. Kağıthane'de teşkilat mensuplarımız bana başkanım her seçim öncesi bu seçim önemli, diyorsunuz önemsiz olan seçim var mı demişlerdi. Elbette her seçim önemlidir.Şu an bizim için 30 Mart seçimi bitti bu sefer en önemli seçim bizim için Cumhurbaşkanlığı seçimi olacak dedi. Dalkılıç Ak Parti ye oy verdikleri için Zeytinburnu halkına ve samimi çalışmalarından dolayı parti  teşkilatına teşekkür etti.

Prof.Dr Burhan Kuzu teşkilatı gülmekten kırıp geçirdi

Esprili kişiliği ile tanınan Ak Parti İstanbul Milletvekili ve anayasa komisyon başkanı Prof.Dr.Burhan kuzu 
Kürsüye gelir gelmez hazirun'u selamladı. Daha sonra Darbelere karşı dim dik duran veya durabilen tek kişinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olduğunu vurguladı. Prof Kuzu bir çok kötü ve illegal iş yapan kişileri anlayabileceğini ifade ederek ama  çoluk çocuğu zehirleyip ölmesine sebep olan uyuşturucu madde satıcılarını anlamakta zorlandığını ifade ederek bundan dolayı yapacağımız yasal düzenleme ile uyuşturucuyu satanlar veya kullananların alacağı hapis cezaları artacak dedi.

Daha sonra bir çok konu hakkında partililere bilgi veren Prof.Kuzu esprili ve nükteli yaklaşımları ile kendisini dinleyen herkesi mutlu etti. 

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34