banner32

Avrasya’dan Doğu ve Güneydoğu Derneği Üyelerine Kahvaltı

Avrasya Hastanesi Zeytinburnu yerleşkesi Ahmet Fuat Bodur’un kurucusu başkanı olduğu Doğu ve Güneydoğu Derneği yönetimini kahvaltılı istişare toplantısında ağırladı.

Avrasya’dan Doğu ve Güneydoğu Derneği Üyelerine  Kahvaltı
 Op. Dr. Hüseyin Urlu bütün konuklara yakın ilgi ve alaka gösterdi

Toplantıya Hatay İş adamları  ve Bürokratları (HATİAB)dernek başkanı İbrahim Güder, Dünya Basın Mensupları Dernek başkanı Gazeteci Muzaffer Tunç, Avrupa  Alevi Düşünce  Derneği başkanı İsmet Abbasoğlu, Geleceğim Zeytinburnu Kurucu başkanı Gazeteci Yazar Hüseyin Çetiner, Aynı platformun Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Eğitimci Sevim Akbay başta olmak üzere kendi alanlarında önemli başarıları olan seçkin  davetlinin katıldığı programda Op. Dr. Hüseyin Urlu şunları söyledi “Öncelikle bugün bizi bu masa etrafında bir araya getiren Doğu Ve Güneydoğu Anadolu Dernek başkanı Sayın Ahmet Fuat Bodur’a teşekkür ederim.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Çağla Pekgüleç 

Avrasya Hastaneler grubu olarak  hizmet ihracatı yapan 500 kuruluşun içinde 374. sırada yer aldık. Sağlık kuruluşları, içinde ise  ilk 13. sıradayız. Ciro ve hasta sayısı olarak da 6. sırada  yer almak bize onur veriyor. Sizlerin de destek ve gayretleri ile 2019’ da daha da iyi yerlere gelmeyi planlıyoruz. Hepinize tekrar katılımınız için teşekkür eder saygılar sunarım” dedi.

Dernek Başkanı Ahmet Fuat Bodur “Avrasya Hayatın her alanında var” dedi 

Bir çok sivil toplum kuruluşunun yönetiminde yer alan Bodurlar İnşaat Emlak’ın yönetim kurulu başkanı da olan iş adamı Ahmet Fuat Bodur  ise konuşmasında şunları söyledi “Öncelikle bu hafta sonu vaktinizi ayırıp bizim dernek olarak organize ettiğimiz Avrasya Hastaneler  Grubunun da ev sahipliği yaptığı kahvaltılı tanışma ve istişare toplantımıza hoşgeldiniz. 

Avrasya Hastaneler grubu İstanbul 3 ayrı önemli ilçesinde sağlık sektöründe önemli işlere imza atıyor.

Bugün burada grubun yönetim kurulu başkanı sayın Op. Dr. Hüseyin Urlu hocamız ile bir anlaşma imzalayacağız.  Bu anlaşma Gaziosmanpaşa Küçükköy Avrasya Hastanesi, Zeytinburnu Avrasya Hastanesi  ve Bakırköy Çamlık Hastanesinde geçerli olacak. Hastanenin idare amirleri burada kendilerini tanıyın bir hastanız ve sağlık ile alakalı sorunuz olursa lütfen kendileri ile  irtibata geçebilirsiniz.

Avrasya sadece sağlık konusunda değil çevre, spor, sosyal, Gastronomi ve kültürel alanda da hizmet verdiği ilçelere değer katacak çalışmalara imza atıyor.

Başta Hastanenin yönetim kurulu başkanı Op. Dr. Hüseyin Urlu, Genel Koordinatör İbrahim Urlu diğer kardeşleri olan Ömer ve Battal bey başta olmak üzere Urlu ailesinin ve bugün sayılar 1.000 ‘i geçen bütün Avrasya çalışanların teşekkür ediyorum” dedi.

Tanışma bölümünde bütün katılımcılar kendilerini tanıttılar

Dünya Basın mensupları dernek başkanı Gazeteci Muzaffer Tunç ise şunları söyledi “Bugün aramızda çok değerli insanlar var. Mesela Hüseyin Çetiner dostum kendisini tanıtırken başka arkadaşlarımızın hakkına girmemek için   çok kısa konuştu. Kendisi Doğduğu yer olan Malatya’nın kitabını yazdı. Daha sonra doğduğu yer olan Zeytinburnu’nun da kitabını yazdı. Zeytinburnu Malatyalılar derneği, Malatya İzollu Vakfı kurucularından ve yönetiminde yer almak başta olmak üzere bir çok STK de yer alıyor. Burada olmaktan dolayı hem sayın Bodur’a hem de bizi ağırlayan Sayın Op.Dr. Hüseyin Urlu  hocam ve Avrasya ailesine teşekkür ederim” dedi.

Daha sonra Derneğin Zeytinburnu Şube başkanı ve Geleceğim Zeytinburnu Platformu Yüksek İstişare Kurulu Başkanı olan Eğitimci Sevim Akbay’da hem Doğu ve Güneydoğu Derneği olarak güzel işlere imza atacaklarını hem de Hüseyin Çetiner’in Kurucu başkanı olduğu Geleceğim Zeytinburnu Platformu olarak 30 senedir eğitimine katkıda bulunduğum Zeytinburnumuz için güzel işler yapıyoruz dedi.

Avrupa Alevi Düşünce Dernek başkanı İsmet Abbasoğlu’da Fuat Bodur ve Hüseyin Urlu’ya teşekkür etti.

50 civarındaki katılımcı teker teker kendisini tanıtarak Doğu ve Güneydoğu derneği ile Avrasya Hastaneler grubu hakkında duygu ve düşüncelerini anlattı.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34