banner32

Ampüte'de dostluk kazandı 2-2

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) nın kamera ile kayıt altına aldığı Ampüte maçında izleyiciler ve kulüplerin yetkilileri ile yaptığı söyleşilerde maçarenk kattı...

 Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'ın izlediği İSÖS'ün Ampute maçında,
 futbol,heyecan,gol hepsi vardı ama,kazanan dostluk oldu!...2-2
 
Ampute Futbola Sevgi Seli!..
 
Türkiye Bedensel Engelliler Spor  Federasyonu Ampute Futbol Süper Lig'inin 2.haftasında İstanbul'un tek engelli futbol stadı, Zeytinburnu Belediyesi Hasan Doğan Tesisleri'nde oynanan İstanbul Özürlülerpor-Malatya Bed.Eng.Ampute Futbol Süper lig maçını Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ve Yardımcısı Gökhan Kasap birlikte izledi.
Büyük bir kalabalığın izlediği maçı İstanbul Times Gazetesi imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner ve ailesi, Ak Parti Zeytinburnu  Yönetim Kurulu Üyesi Aliye Öztürk ve eşi Tuncay Öztürk,Ak Parti Zeytinburnu Belediyesi Meclis Üyesi ve İBB Bedensel Engelliler Sorumlusu Engin Şen,CHP Zeytinburnu Belediye Başkan Aday Adayı Mim.Mustafa Fazlıoğlu,CHP Zeytinburnu Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Üsküdar, CHP Zeytinburnu İlçe Sekreteri Barbaros Doğruel,Gençlik Kolu Başkanı Murat Salcı,MHP Başkan Yard.Nazir Güler,Yeşiltepe Mahallesi Muhtarı Nadiye Polat ve eşi Alaattin Polat,Gökalp Mahallesi Muhtarı Celal Ertuğrul,Huzurevleri ve Yaşlılara Yardım Derneği Başkanı  Perihan Akgün,Merkez Telekom'un Kurucusu ve Siyasetçi Salih Zeki Durmuşoğlu ve eşi Asuman Durmuşoğlu,İş Adamı - Siyasetçi Ahmet Çelik,İş Adamı -siyasetçi Abdülhakim Kaya,Esenyurt Ordulular Derneği Başkanı Fatma Önen,Zeytiburnusporlular Derneği Başkanı Muhsin Koç, Merkezefendi Spor Kulübü Başkanı Şenol Gürele,Damlaspor Bşk.Özcan Doğan,Zafer spor Bşk.Cengiz Zafer,Güneşspor Bşk.Cengiz Bahçeli,Hürriyetspor Bşk.Rahmi Ekşi,Selvispor Başkanı Yahya Dediş,Topkapı Spor Kulübü Başkan Yard. Sadık Baş,Paşalı BİROL ,Çılgın İBO,Bayan SEMA, " İstanbul Özürlüler spor Kulübü Başkanı Kenan Özüdoğru ve eşi Öznur Özüdoğru,Genel Sekreter Ali Kalkmaz,Başkan Yardımcıları Dr.Şenel Yediyıldız,Fuat Ekinci ,Selma Gürbey Taşdelen,Yönetim Kurulu Üyesi Elif Kalaycıoğlu,Kulüp Müdürü Nail Karabulut,Genel kaptan Remzi Özcan,Teknik kadrodan Kemal Çiçek ile İSÖS gönüllüsü ve Alo Afiş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gündüz ile eşi Arzu Gündüz ve Malatya Bed.Eng. Yöneticileri ve kalabalık bir seyirci topluluğu izledi.
 
Hasan Doğan'da Engel Yok !.
.
İstanbul Özürlülespor (İSÖS) 'un hızlı başladığı ve Eray’ın ayağından bulduğu güzel golle devreyi 1-0 önde kapadı.
İkinci yarıya da golle başlayan İsös, Serhatla 2.golü bulmasına rağmen üstünlüğünü koruyamadı. Konuk takım Mehmet'le farkı 1'e indirirken İsöslü Metin Badem kendi filelerine attığı golle Malatya'yı beraberliğe taşıyıp,maçın skorunu 2-2 olarak ilan etti.
İsös'ün iki golünün pasını veren,bir şutu da direkten dönen İsmail (Osman) shovu ile de herkesi büyüledi.Maçtan sonra her iki takım oyuncuları da seyircilerden alkış aldı.
 
Belediye Başkanı Murat Aydın'dan  futbolculara kutlama!..
 
Maçı izleyen Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın,TRT mikrofonlarına yaptığı konuşmada" Ampute futbol maçlarının bizim stadımızda oynanması bizleri sevindiriyor.Güzel bir maç oldu.Her iki takım oyuncu ve yöneticilerini centilmenliklerinden dolayı kutlarım,dostluk kazandı.

Malatya Bed.Eng.Takımı Antrenörü Ruhi Arslanboğa'nın Başkan Aydın'a hediye ettiği Malatya Kayısıları İsöslü futbolcular ve konuklarla beraber yenildi.Başkan Aydın,Engellilerin futbolla hayata tutunmalarını takdirle karşılıyorum,stadı da onlar için özel olarak Belediyemizce yaptırdık.Her zaman yanlarındayız.Desteklemeye devam edeceğiz "dedi.
 
İSÖS Başkanı Özüdoğru'dan Teşekkür!..
 
İstanbul Özürlülerspor Başkanı Kenan Özüdoğru,İsös'e verdikleri desteklerden dolayı Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'a teşekkürlerini sundu.
İSÖS Başkanı Özüdoğru, stadı doldurdukları için taraftarlara,güzel oyunlarından dolayı her iki takım oyuncularına ve  İsöslü futbolculara  1 haftalık "yaz tatili" hediye sözü veren Zeytinburnulu  iş adamıAhmet Çelik'e teşekkür ederim " dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34