banner32

İstanbul'un 39 ilçesinde Belediye Meclis Toplantısı Yapıldı

İstanbull'un 39 ilçesinde Temmuz ayı Belediye meclis toplantılarının ilk birleşimi yapıldı. İstanbul Times Yayın Grubu olarak Zeytinburnu Belediye meclis toplantısını takip ettik.

İstanbul'un 39 ilçesinde Belediye Meclis Toplantısı Yapıldı
Temmuz ayının ilk birleşimi yapıldı

Yasa gereği her ayın ilk Pazartesi günü yapılması gereken Belediye meclis toplantılarının ilk birleşimi İstanbul'un 39 ilçesinde yapıldı.

İstanbul Times Haber Merkezi

Her ay bir ilçede belediye meclisini takip eden İstanbul Times Gazetesi olarak bu ayın ilk birleşimini Zeytinburnu Belediye Meclis toplantısında takip ettik.

Toplatıda CHP Meclis üyesi Selamettin Yeniyol iki tane örnerge vererek gereğini arz etti. Diğer bir CHP Meclis üyesi olan İş adamı İlkay Biber ise meclisin gündem maddeleri belirlenirken takip edilmesi gereken prosedürler hakkında meclise bilgi verilmesini isteyen bir konuşma yaptı ve başka bir önergesini başkanlığa sundu.

CHP Grup başkan vekili Hasan Hüseyin Üsküdar ise meclis toplantılarında ek gündem maddelerinin çok olmasınının Meclise bir saygısızlık olduğunu ifade ederek bu konuda daha dikkatli olunması gerektiğini ifade etti. Üsküdar Zeytinburnu'nda yaşayan Suriyeli göçmenlerin oluşturduğu tehlike ve sorunların aza indirilmesi için Belediyenin bir takım çalışmalar yapması gerekir, dedi.

Meclis başkanı Cemal Merdan da Ek gündem maddeleri ile alakalı Ak Parti Grubunda da kendi aralarında bir değerlendirme yaptıklarını ifade ederek bundan sonra dahada da dikkat edeceklerini ifade etti.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34