banner32

Türkiye’nin En İyi Tercih Robotu Zeytinburnu’nda

Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi, YGS maratonunu ardında bırakan üniversite adaylarına Türkiye’nin en iyi Tercih Robotu sistemi ile ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti sağlıyor.

Türkiye’nin En İyi Tercih Robotu Zeytinburnu’nda
 “Geleceğin İçin Doğru Tercih” sloganıyla harekete geçen Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi, oluşturduğu arama motoru ile üniversite adaylarına destek vermeye başladı. Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde her gün 09.00- 17.00 saatleri arasında tüm üniversite adaylarını ağırlayan uzman ekip, burada faaliyete geçirilen arama motoru sayesinde adaylara en doğru tercihi yapabilmeleri için destek sağlıyor.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

Tercih Robotu ile en doğru tercih

 

Puanların girilmesiyle  adaylara gerçeğe en yakın sonucu veren arama motoru sayesinde tercih çalışmalarını meşakkatli bir halden çıkarıp basit bir hale çeviren arama motoru, tercih kılavuzuna alternatif olarak, öğrencilerin daha kısa zamanda ve daha pratik bir tercih yapmalarını sağlıyor.



14 Temmuz Salı gününe kadar öğrencilere ücretsiz tercih danışmanlığı yapacak olan Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi’nin uygulaması doğru tercih yapmak isteyen gençlerin ve ailelerin büyük ilgisini görüyor.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34