banner32

Uyuşturucu Operasyonu

Zeytinburnu'ndaki uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 7 kişiden 2'si tutuklandı.

Uyuşturucu Operasyonu
 Zeytinburnu'ndaki uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 7 kişiden 2'si tutuklandı.

Zeytinburnu Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Telsiz Mahallesi'nde bir hastanenin otoparkındaki otomobilde yaptığı aramada, 112 gram bonzai ve 2 uyuşturucu hap ele geçirdi. Araçta bulunan S.M. (28) ve M.G. (31) gözaltına alındı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

Aynı mahallede uyuşturucu sattığı iddia edilen Ş.K. (30) polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda yakalandı. Şüphelinin adresinde 57 gram eroin, 1 gram bonzai, 44 uyuşturucu hap, hassas terazi, uyuşturucu madde sarımında kullanılan kağıtlar ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 270 lira ele geçirildi. Ş.K'nın, uyuşturucu maddeleri aldığını iddia ettiği A.Z.K. adlı kişi de gözaltına alındı.

Sivil polisler, Çırpıcı Mahallesi'nde uyuşturucu sattıkları iddia edilen B.E. (23), S.B. (22) ve S.C. (28) ile temasa geçerek, uyuşturucu almak için pazarlık yaptı. Alıcı gibi davranan polislere uyuşturucu satmak isteyen 3 kişi suçüstü yakalandı. Şüphelilerin yanında getirdiği 2 gram eroin, 1 gram metamfetamin ve 1 gram eroine el konuldu.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 6 şüpheliden B.E. ve A.Z.K. tutuklanırken, 5'i tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34