banner32

Ünver’in ekibi danışma meclisine akın etti

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanlığı Eylül Ayı danışma meclisini Kazlıçeşme Kültür merkezinde muhteşem bir kalabalık ile yaptı. Mali ve İdari İşlerden sorumlu ilçe başkan yardımcısı iş adamı Celal Altuğ kusursuz bir şekilde danışma meclisi toplantısını yönetti.

Ünver’in ekibi danışma meclisine akın etti
İlçe başkanı Bahattin Ünver yoğun katılımdan dolayı teşkilatına teşekkür etti
Ramazan ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden dolayı üç aydır yapılamayan danışma meclisi bugün Anayasa Komisyon başkanı ve İstanbul Milletvekili Prof.Dr.Burhan Kuzu,Fas Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili Rıdvan Zeydani,Ak Parti İstanbul İl yönetim kurulu üyeleri EczacıAhmet Selim Köroğlu,İş adamı Fetih Ahmet Balin de Zeytinburnu teşkilatını yalnız bırakmadı.

İstanbul Times Haber Merkezi / Mehmet Osmanoğlu
Ünver, kısa ve anlamlı konuştu
Divan Başkanı Celal Altuğ’un Ak Parti Zeytinburnu ilçe teşkilatının lideri Bahattin Ünver’ikonuşmasını yapmak üzere sahneye davet ediyorum anonsu ile teşkilat mensuplarının alkışları arasında sahneye çıkan Ünver konuşmasında şunları söyledi “Öncelikle 30 Mart ve 10 Ağustos seçimlerinde gösterdiğiniz üstün başarınızdan dolayı hepinizi teker teker tebrik ediyorum. 30 Mart ve 10 Ağustos seçimlerinde başarılı olmasaydık partimizin 12 yılda elde ettiği tüm kazanımlarımız Allah korusun ama heba olabilirdi. Sizler buna müsaade etmeyerek  Ak parti ile yola devam dediniz.
Her seçim mutlaka çok önemlidir. Bütün Şer güçlerin Türkiye’nin yükseliş ve ilerleyişini durdurmak için ittifak ettikleri bir dönem arifesi olan 2015 genel seçimlerinde hedefimiz tek başına anayasayı değiştirecek olan 367 Milletvekili almak üzere olmalıdır. Zeytinburnu teşkilatı  olarak bu hedefe ulaşmak adına biz üzerimize düşeni mutlaka yapacağız” dedi.
Ünver, konuşmasını şu şekilde tamamladı “ Ak partinin zaferi sadece ülkemizi ilgilendirmiyor.Bizim başarımız Filistini,Üsküpü,Saraybosna’yı ve bütün mazlum milletleri yakından ilgilendiriyor. Çanakkale de verdiğimiz 400 bin şehidimizin kemiklerini sızlatmamak adına 2015 de yapılacak olan genel seçimde  367 vekil kazanacak oyu almak adına var gücümüzle çalışacağız.

Bakın daha bugün zalim Çin 50 tane Uygur kardeşimizi şehit etti.Bütün dünyada ezilen Müslümanların bu çilesine son vermek adına   Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız  Ahmet Davutoğlu önderliğinde hak ettiği yere mutlaka gelecektir. Bu danışma meclisimize yoğun ilgi gösterdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanıBahattin Ünver,Protokol ve parti teşkilatı ile birlikte seslerini milyonlarca insana duyuran basın mensuplarına da teşekkür eden başkan Ünver sözlerini  Allah hepinizden razı olsun” diyerek  tamamladı.
Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın ‘da kısa bir selamlama konuşması yaptı
Başkan Aydın sahneye çıkar çıkmaz üç kez üst üste “Yarabbi şükürler olsun” diyerek 10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı seçiminde ilk Turda Erdoğan’ın % 52 oy ile seçilmesinden dolayı içten bir şekilde şükretmesi etkili oldu. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın  son dönemlerde halkın Suriyeli Göçmenlerin kontrolsüz yerleşiminden dolayı tepkisini ortaya koymasına karşın onların geldiği yerde ateş var. 

Bu kardeşlerimiz güvenli liman diye bize sığınmışlarsa bizim onlara kol kanaat germemiz lazım. Onlar Allah’ın bize misafirleridir.Ak Parti’nin üst üste seçim kazanmasının en önemli  nedeni hiç şüphe yok ki Recep Tayyip Erdoğan’ın hem içte hem de dışta mazlumlara sahip çıkmasıdır diye düşünüyorum dedi. Başkanın iki kez herkese teşekkür etmesine rağmen basın mensuplarının ismini anons etmemesi manidar bulundu.
Toplantı divan üyelerinin Ak parti ilçe başkanı ve daha  çok da Belediye başkanı Murat  Aydın’a soru sormaları ile devam etti. Daha sonra Prof. Kuzu Hükümetin yaptığı çalışmaları anlatarak teşkilat mensuplarını  bilgi sahibi yaptı.
Kimler katılmıştı ?

Belediye başkan yardımcıları,Semih Demir,Av.Saffet Öz,Gökhan Kasap,meclis üyeleri,Bilal Akgül,Mahmut Şengül,Fevzi Altuği,Adem Uluocak,Cahit bayram,Mehmet Altuntaş,Hasan Hüseyin Keser,
 Fatma Balcı,İlçe başkan yardımcısı,Ahmet Kaya,Mustsafa Arslan,Hasan Memiş,başta olmak üzere çok sayıda  protokol üyesi danışma meclisine katılmıştı.
Danışma meclisi toplantısında başarılı parti mensuplarına plaket verilmesi ve ilçe başkanı Ünver’in kapanış konuşması ile son buldu.
Danışma meclisinin televizyon görüntüleri çok yakında www.istanbultimes.tv de olacak bekleyin... AZ SONRA...

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34