banner32

Olivium Çevreye,Kültüre ve Sanata katkı yapıyor mu ?

Zeytinburnu’nun ilk ve tek AVM.si olan Olivium Outlet Center daha önceki genel müdürler zamanında çevreye,kültüre ve sanata katkı yaptığı halde şimdiki genel müdür olan Berna Yüksel döneminde hatırı sayılır toplumsal olaya ev sahipliği yapmadığı biliniyor.

Olivium Çevreye,Kültüre ve Sanata katkı yapıyor mu ?
STK.Basın ve Muhtarlar ile kopuk yaşayan bir AVM

Zeytinburnu halkından para kazandığı halde onların sosyal ekonomik ve kültürel gelişimi için çaba sarf eden Dernek,Vakıf,STK.Basın ve mahalle muhtarları ile ortaklaşa Zeytinburnu sorunlarına çözüm üretmek üzere çalışmadığını bir çok kimse gibi basın olarak biz de bu eksikliğin farkındayız.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber 

Büyük kurum ve kuruluşlar hizmet verdikleri bölge halkına katkı yapmaları gerekir

Zeytinburnu’nun ilk ve tek AVM.si olan Olivium Outlet Center’ın hizmet verdiği ilçe halkı yararına Çevre’ye,Kültür’e, Sanat’a maddi ve manevi olarak katkı yaptığını tam olarak bilemiyoruz. Çünkü Berna Yüksel göreve geldiği günden bu yana tek bir bülten gönderilip bu konular ile alakalı dahil oldukları hiçbir çalışmayı biz basın kuruluşlarına bilgi vermiş değiller.

Oysaki bizlerinde onlarında bu halka karşı sorumlulukları var ve bunları zamanında yapmamız gerekirken ilçemizin güzide AVM.si bizleri çalışmalarına dahil etmesi adına 3 yıldır bekliyourz. Ancak  bu kadar uzun süre geçtiği halde hiçbir şekilde bizlerle temasa geçmemeleri toplumsal olaylara önem vermedikleri kanısını doğruruyor.

Olivium yönetiminden toplumsal olaylara karşı daha duyarlı                       olmalarını, Dernek,Vakıf,STK, Muhtar ve basın ile daha koordineli çalışarak topluma  karşı vazifelerini yapmaları gerekir.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34