banner32

Avrasya'nın çocukları 3.kez coştu

Avrasya Hospital Ailesi ,Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Urlu önderliğinde gerçekleşen 3. Çocuk şölenine ev sahipliği yaptı. Şölen muhteşem görüntülere sahne oldu.

Avrasya'nın çocukları 3.kez coştu

Avrasya Hospital, 15 yıl önce İstanbul- Zeytinburnu’nda   kurulmuş ve tam teşekküllü özel hastanedir. Avrasya Hospital, sosyal ve kültürel faaliyetlere verdiği önem ve sağlık alanında yakaladığı başarılarıyla, kadrosuyla, alt yapı ve tıbbi cihaz donanımlarıyla adından söz ettirmektedir.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

Onlar da Avrasya İle Birlikte Büyüdü!

15 yıllık süreçte, 20.789 çocuğun doğumu gerçekleşmiş ve 250 bin çocuğa yatarak ve poliklinikten hizmet verildiği, sağlıklı çocukların dünyaya gelmesinde ve sağlıklı büyümesinde, tüm imkânlarını sonuna kadar kullanan Avrasya Hospital ekonomik ve kaliteli sağlık hizmeti sunmakta sosyal projeleri de desteklemektedir.

Avrasya Çocuklarının Buluşması

Çeşitli yarışmalar, hediyeler, animasyonlar ve ikramlarla görsel şölen havasında geçen kutlamada,Ayrıca,çocukların sevdiği markalar standlarında ürün ve hediyelerini çocuklara ücretsiz dağıttılar. Düzenlenen yarışmalarda çocuklara kura ile doktorlar tarafından sürpriz hediyeler ve bisikletler verildi. Avrasya Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Hüseyin URLU şölene katılanlara yaptığı teşekkür konuşmasında, “ Bu yıl üçüncüsünü yaptığımız bu şölen de çocuklarımız aralarında Avrasya Kardeşliğini büyüterek, geliştirerek, pekiştirdiler.’’ dedi.

Zeytinburnu Kaymakamı Ufuk Seçilmiş ise, “Yarınlarımızın geleceği çocuklarımız için düzenlenen bu tür eğitici ve eğlendirici etkinliklerin, artarak devam etmesini diliyorum “ dedi.

Kimler Minikleri yalnız bırakmadı ?

Etkinliğe, İstanbul Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan, Zeytinburnu Kaymakamı Ufuk Seçilmiş, ( TDAV)Türk Dünyası Araştırmalar Vakfı Merkezi, Koç Müzesi, Nesin Vakfı, TRT Çocuk Ekibi, Yumurcak Tv Ekibi, Tek Rumeli Tv Ekibi, Doğa Koleji, Rahmetli Rıfat Ilgaz’ın Ailesi Nilgün Ilgaz, Aydın Ilgaz, Cem Karaca’nın Eşi İlkim Karaca, Çetiner Media Group Başkanı Gazeteci yazar Hüseyin ÇETİNER,Tarihçi Yazar Muhittin Nalbantoğlu,Yazar Nurettin İğci, Yazar Sadettin Kaplan,Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Ressam Prof. Rıza Kuruüzümcü ,İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Müdürü Nail Karabulut,Zeytinburnu –Çevre Kültür ve Turizm Derneği (Zeyçed) Başkan Vekili ve “Sevgi Grubu” Kurucusu Ali Gündüz ve birbirinden değerli konuklar hazır bulunurken, Sanatçılardan Duygu Koçak, Özge Doğru, Serkan Güneş, Aslı Kökçe, Tuğra Erkan, Ahmet Berman,Salih Can, Engin Arda, Deniz Keser, Yılmaz Mengüç birbirinden güzel şarkılarıyla şölene katılan çocukları ve aileleri muhteşem kalabalık eşliğinde eğlendiler. 

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34