banner32

Ziya Şark Sofrası Irmak Garden Şubesinde Semazen ve Canlı fasıl keyfi

Urfa mutfağının eşsiz lezzetleri Ziya Şark Sofrası Irmak Garden Zeytinburnu şubesinde.Bu sene Ramazan ayı boyunca canlı fasıl ve semazen gösterisi de Ziya şark sofrası Zeytinburnu şubesinde olacak.

Ziya Şark Sofrası Irmak Garden Şubesinde Semazen ve Canlı fasıl keyfi
 1982 den günümüze gelen lezzet Ziya Şark sofrasında

 1982’den 2014’e Çeyrek Asra damgasını vuran 33. lezzet yılı Zeytinburnu’nda …
 Ziya Şark sofrası bu sene  hem mideye, hem de  göze ,hem de kulağa hitap ediyor. Mideniz eşsiz ve nefis ızgara çeşitleri ile bayram ederken gözleriniz Semazenlerle teslimiyetin mutluluğunu yaşayacak,kulaklarınızda canlı fasıl müziği ile muhteşem eserler dinlemenin zevkine varacak.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber 

Sıra gecelerindeki zerafet Zeytinburnu’nda

Etin ateşsiz, közsüz, bulgurla yoğrularak pişirildiği Şanlıurfa. Sıra gecelerinde çiğ köfteyle kavrulmuş, gırtlaklardan çıkan yanık nağmelerin yıldızlara yükseldiği Şanlıurfa. Dünyanın en eski yerleşim merkezi, medeniyetler yatağı, kültür mozaiği. Sıra gecelerinde küçüğe sevgi, büyüğe saygının öğrenildiği, yemenin içmenin ve ikramın sanata dönüştüğü Şanlıurfa. Ve bu kültürle yoğrulmuş Şanlıurfa Birecikli kardeşler, dev restoran zincirleri karşısında geleneksel Şark mutfağını yeniden canlandırmayı kendilerine ideal edindiler  ve 1982 yılında başlayan girişimlerle bugün Kebap denildiğinde Ziya Şark Sofrası adını duyurmanın mutluluğu her tarafa ulaştırıyorlar.

Ziya Şark Sofrası Zeytinburnu Irmak Garden ortaklarından Burak Akgül “iftara’a bekleriz” diyor  

Zeytinburnu Times Gazetesine konuşan Burak Akgül şunları söyledi “Zeytinburnulu iş adamları da misafirlerini rahatlıkla götürebilecekleri bir mekan olması için elimizden gelenleri yaptık. Bu sene Ramazan ayı süresin iftar’dan yarım saat önce canlı fasıl ve semazenlerimiz de Ziya Şark Sofrası Irmak Garden şubesine farklı bir renk katacak. Kumaş piyasası başta olmak üzere iş adamlarımız müşterilerini rahatlıkla mekanımıza davet edebilirler” dedi.    

Sizde sipariş ve rezervasyonunuz için ; 0212-546 98 98  GSM. 0530 - 173 33 39 nolu telefonlarımızı arayabilirsiniz

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34