banner32

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Manevi Oğlu İBO Ne İstiyor ?

Zeytinburnu Yenidoğan Mahallesinde yaşayan Ordu İli Fatsa ilçesi Salihli Köyü nüfusuna kayıtlı down hastası İbrahim Ertepe Gazetemizi ziyaret ederek manevi babası Recep Tayyip Erdoğan’dan köyüne güzel bir okul,Zeytinburnu’na da engelli parkı yapılmasını istedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Manevi Oğlu İBO Ne İstiyor ?
 İBO’da taleplerini Medya aracılığı ile söylemeye alıştı

Gazetemizin İmtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner ve F.Muhabirimiz  Çağla Pekgüleç ile konuşan İbrahim Ertepe Namı diğer bizim İBO yaptığı talep ile köyüne ve yaşadığı ilçeye karşı vazifesini yapmak istediğini söyledi.

Zeytinburnu Belediye başkanı  Murat Aydın ve Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver’i  çok sevdiğini söyleyen Ertepe’ye neden talebini onlara söylemedin sorumuzu da sizin aracılığınız ile katkı yapacak herkese söylüyorum dedi.

Biz de gayet makul ve mantıklı olan İbrahim’in iki talebinin yerine gelmesi için yetkililerden bu ,ki konu hakkında fizibilite çalışmaları yaparak taleplerin kamu kaynaklarını aktarmaya uygun olup olmadığını incelemelerini dileriz. Talebin uygun olması halinde de  yapılacak mekanlara İbrahim Ertepe isminin verilmesi  talebimizdir.

Hadi bakalım Zeytinburnu’nda müsait bir yerde İbrahim Ertepe engelli parkı   ve ordu ile Fatsa ilçesi Salihli köyü bölgesinde amaca hizmet edecek okul yapımı için yetkililerden destek bekliyoruz.

 

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34