banner32

Muharrem Ayının Son Aşuresi Telsiz Mahalle Derneğinden

İş adamı Süleyman Dağ'ın başkanı olduğu Telsiz Mahalle Kültür ve Dayanışma Derneği Muharrem ayının son gününde bir kazan aşure yaparak çevredekilere ikram etti.

Muharrem Ayının Son Aşuresi Telsiz Mahalle Derneğinden
Mahalle Kültürünü yaşattılar 

Zeytinburnu Telsiz Mahallesinde ikamet eden ve esnaflık  yapan bir grubun kurduğu ve yönettiği Telsiz Mahallesi Kültür ve Dayanışma Derneği Muharrem ayının son gününde Telsiz Mahallesi 72.Skakta bulunan derneğin önünde bir kazan aşureyi halka ikram etmenin mutluluğunu yaşadı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber 

 
Derneğin Başkanı Süleyman Dağ ve diğer yönetim kurulu üyelei kendi elleri ile yaptırdıkları aşureyi hem sokakta geçen vatandaşlara hem de çevre esnaf ve evlerde yaşayan vatandaşlara ikram ederek mahalle kültüründe olan paylaşma duygusunu yaşadılar.

Aşure ikram etkinliğini Dernek başkanı Süleman Dağ,Genel Sekreter Süleyman Çengel'in,Tellsiz mahallesinin muhtarı Yakup Toraman, Derneğin eski başkanları Fikret Karadağ, Erdoğan Karaçalı, Yusuf Yonucu ve Mustafa Durdu ve Derneğin Yönetim Kurulundan Kadir Şengül, Ercan Mağın, Muzaffer Varşıllı, M.Şerif Yılmaz, Cihan Üstüncan, Halit Yosma'nında hazır bulunuduğu programda çevre evlerde ikamet eden vatandaşların sepet gönderreek aşure istemeleri de renkli görüntülere sahne oldu.

Dernek başkanı Süleyman Dağ Gazetemize şunları söyledi " Muharrem ayının son günü ve Sefer ayının arefesi olan bir günde aşure yaparak komşularımıza ikram etmek istedik. Derneğin önünden geçen halkımızın,komşularımızın ve çevre esnafının  ilgi ve alakasından dolayı  çok mutlu olduk. Ayrıca bizleri yalnız bırakmayan İstanbul Times Yayın Grubuna ve Zeytinburnu Times Gazetesine teşşekkür ederim" dedi.

Ercan Magin'de katılan herkese teşekkür ederek selerini geniş kitlere duyuran Zeytinburnu Times Gazetesine teşekkür etti.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34