banner32

İMKB'li ahçı adayları hünerlerini gösterdi

İMKB lisesi öğrencileri yaptıkları yemekleri ile Kaymakam,ilçe Milli Eğitim Müdürü ve diğer okul müdürlerinin juriliğinde yaptıkları yemekleri sergilediler...

İMKB'li ahçı adayları hünerlerini gösterdi
HABERİN GALERİSİ
ABAY FUTBOL

ABAY FUTBOL

Türkiye Mutfağı İMKB.ye geldi

Okul Müdürü Erol Gündoğdu ve Okul Aile Birliği Başkanı Abdülhakim Kaya'nın konukları teker teker kapıda karşıladılar. Genç ahçı adaylarının yaptıkları birbirinden farklı ve lezzetli yemekler göz doldurdu.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber

Bir çok yöreye has yemek ve tatlıların görücüye çıktığı yemek yarışmasınde İMKB lisesi öğrencilerinin heycanları zirvedeydi. Yemek ve tatlıları yiyen ilçe protokolü daha sonra verdikleri oylarla dereceye girenleri bellirledi.

Okul Müdürü Erol Gündoğdu ilçe kaymakamı Mustafa Dündar'a ve diğer idarecilere yeni hizmete açtıkları ek mutfak bölümü hakında bilgiler verdi. Daha sonra protokol yeni mutfağın hizmete giriş kurdelasını keserek hizmete açtılar. 

Okul müdürünün verdiği bilgilerden sonra açık büfe sergilenen yemeklerden tadan protokol ve okul müdürleri yapılan çalışmayı takdir ettiler.

Juri üyeleri Köprü mantısı ile Eren Özkan'ı birinci,Saray Talısı ile İlknur Kaya İkinci, ve İçli köfte ile de Elif Büşra Ataman 'da üçüncü oldu. 


Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34