banner32

Hacı Ahmet Kuyumcu İçin Kur'an- Kerim ve Mevlid Okundu

Ak Parti Zeytinburnu İlçe Yönetim Kurulu üyesi İş adamı Oğuzhan Kuyumcu'nun babası Merhum Hacı Ahmet Kuyumcu için Zeytinburnu Sümer Mahallesi Bozkurt Camisinde Kur'an-ı Kerim ve Mevlidi Şerif okundu.

Hacı Ahmet Kuyumcu İçin Kur'an- Kerim  ve Mevlid Okundu
Amansız Hastalık Kanser Merhum Hacı Ahmet Kuryumcu'yu Memleketi Trabzonda yakaladı  

Uzun süredir Zeytinburnu Sümer Mahallesinde perde sektöründe çalışan Merhum Hacı Ahmet Kuyumcu bir kaç sene önce amansız hastalık kansere yakalanmasına rağmen metanetini hiç bozmayarak rabbine ibadetlerine devam etti.

Oğlu Oğuzhan Kuyumcu ile beraber Hac Farizasını yaparak bir yanda tedavisini olurken diğer yanda da ibadetlerini aksatmayarak devam ettirdi.

Aslen Trabzonlu olan ve uzun senelerden beri Zeytinburnu Sümer Mahallesinde perde sektöründe faaliyet gösteren Merhum Hacı Ahmet Kuyumcu yakalandığı amansız hastalığa memleketi Trabzon'da yenik düşerek hakka kavuştu.

Trabzon'da toprağa verilen Merhum için uzun yılldardır yaşadığı Zeytinburnu  Sümer Mahallesi Bozkurt Perdeciler çarşısında bulunan Bozkurt Camisinde Kur'an-ı Kerim ve mevlid-i şerif okundu.

Merhum Hacı Ahmet Kuyumcu'nun ruhuna hediye edilmek üzere okunan Kur'an-ı Kerim Ve Mevlid-i Şerif programına Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı A.Selami Delibalta,yardıcmısı Fatih Aydoğan, Beytullah Bıyık,Geleceğim Zeytinburnu Platformu Kurucu Başkanı Gazeteci Yazar Hüseyin Çetiner başta olmak üzere çok sayıda arkadaşı Oğuzhan Kuyumcu'yu acılı gününde yalnız bırakmadı.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34