banner32

Emecan sorulara Türkü ile cevap verdi

Millet İttifakı Zeytinburnu Belediye başkan adayı Dr.Adil Emecan gençlerle bir araya gelerek Zeytinburnu'nun sorunlarını konuştular.

Emecan sorulara Türkü ile cevap verdi
Sorular çok ilginçti

CHP Zeytinburnu Gençlik Kolları Başkanı Erdem Dursun ve yönetiminin Gökalp Seçim bürosunda düzenlemiş oldukları toplantıda konuşan,Millet İttifakı Zeytinburnu Belediye Başkan adayı Dr.Adil Emecan Zeytinburnulu gençlere başkan olduğu zaman yapacağı çalışmaları anlattı.

Sorulara sağlıklı cevap vermek çok zor

Yaklaşan 31 Mart 2019 seçimleri öncesi seçmen belediye başkan adaylarına ilgiç sorular soruyor ve taleplerde bulunuyor. Seçim zamanı dışında bu sorular sorulsa başkan adaylarının ne diyeceği merak konusu oldu.

İşte birbirinden ilginç sorular

Dr.Adil Emecan konuşmasını yaptıktan sonra sıra soru cevap bölümüne geld. Bir genç kiralık ev bulamıyorum siz başkan olunca kirallık ev bulabilekecekmiyim dedi ?

Diğer bir genç ise gerek kendim gerekse misafirlerim geldiği zaman Zeytinburnun'da eğlenecek mekan neden yok ? Zeytinburnu Spor tekrar süper lige çıkarsa Holiganlara karşı tutumunuz ne olacak ? Kentsel dönüşüme bakış açınız ne olacak ?

Gazeteci yazar ve Geleceğim Zeytinburnu platformu başkanı Hüseyin Çetiner siz başkan olursanız tarihi mekan zenginliği bakımından İstanbul' un 39 ilçesi içinde 4. sırada yer alan ilçemiz için neler yapacaksınız sorusunu sordu.

Emecan sorulan sorulara şu cevabı verdi Emecan kiralık ev bulunmamasının arz talep meselesi olduğunu söyledi. Eğlence konusunun geniş bir kavram olduğunu Zeytinburnu'nda Türkü mekanlarının olduğunu Taksim ve diğer eğlence merkezleri gibi ortamların bir çok ilçede olmadığını söyledi.

Zeytinburnu spor başkanı olduğu dönem de taraftarın "Ne Ali Şen,Ne Faruk Süren işte başkan Adil Emecan " dendiğini taraftar ile konuşarak holiganlık konusuna çözüm bulacağını söyledi. Emecan diğer bir genc'in sorusuna cevap verirken Türkü söyleyerek işi başka bir mecraya taşıdı. Tarihi mekanların yerli ve yabancı turizme kazandırmak için neler yapacaksınız sorusuna ise şu şekilde cevap verdi. "Hüseyin bey sizleri yıllardır tanıyor ve takip ediyorum arkadaşlarınız ile beraber tarihi mekanlarımıza ve ebedi şahsiyetlerimize sahip çıkmak adına gösterdiğiniz çaba ve gayreti yakından biliyorum. Bundan dolayı zaten tecrübeniz ve bilginiz var bu işi siz ve ekibiniz ile beraber yaparız. Her yerde diyoruz ya beraber yöneteceğiz diye. işte bu konu da da sizinle beraber ilçemize katkı sunacağız dedi. Renkli bir toplantıda bulunmaktan dolayı memnun olduğunu ifade eden Millet İttifakı adayı Dr.Adil Emecan'ın eşi CHP İstanbul Milletvekili Gülizar Emine Emecan'da eşini gençlerle buluşmasında yalnız bırakmadı.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34