banner32

Rumeliler'den Dr. Emecan'a Büyük İlgi

Rumeli Türkleri Derneği Millet İttifakı Zeytinburnu Belediye Başkan adayı Dr. Adil Emecan'ı bağrına bastı. Beştelsiz Mahallesinde bulunan dernek merkezi hınca hınca doldu. Eski dernek başkanı yaptığı konuşmada acı ve tatlı anlarımızda hep yanımızda olan Sayın Dr. Adil Emecan'ın yanında olacağız dedi.

Rumeliler'den Dr. Emecan'a Büyük İlgi
Emecan yapılan destek konuşmalarından dolayı duygulandı

Toplantıya yoğun katılım gösteren Rumelileri bir arada gören Millet İttifakı Belediye başkan adayı Dr. Adil Emecan eski dernek başkanı ve mevcut dernek başkanı Mehmet Ali Vatansever'in konuşmalarından çok etkilendğini hatta ağlamak derecesine geldiğini ifade ederek hepinize teşekkür ederim dedi.

Metin Doğan yaptığı konuşmada sizde duvarda boy boy resimleri olan adaya değil yüreğinizde olan aday'a oy verin dedi.

Emecan 'da yaptığı konuşma da Zeytimnburnu ilçesinin yerli ve milli adayı benim. Ben kazanırsam Zeytinburnu'nunu beraber yöneteceğiz dedi.

Cumhur İttifakı adayı Dr.Adil Emecan daha sonra kentsel dönüşüm, göçmen sorunu,ilçenin betona teslim edildiği başta olmak üzere 20 yıldır ilçeye ciddi bir proje kazandıramayan AKP yönetimini sendaıkta yeneceğiz dedi. Emecan biz kazanırsak halk kazanacak. Diğer aday kazanırsa her şey eskisi gibi olacak bundan dolayı değişim isteyen herkesin adayı benim.

Her ne kadar resmi olarak CHP ve İyi Parti'nin oluşturduğu Millet iitifakı adayı olsam da ben kendimi bütün Zeytinburnu halkının adayı olarak görüyorum dedi.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34