banner32

Batmanlılar kendi evlatlarına sahip çıktı

Cumhur İttifakı Zeytinburnu Belediye meclis üyesi adayı iş adamı İbrahim Cin'in düzenlemiş olduğu aday tanıtım toplantısında Batman Sasonlular kendi evlatlarının aday tanıtım toplantısında yalnız bırakmadı.

Batmanlılar kendi evlatlarına sahip çıktı
Ak Parti genel başkan yardımcısı Vedat Demiröz İbrahim Cin'i yalnız bırakmadı
Zeytinburnu Kazlıçeşme Kültür Merkezindeki tanıtım gecesinde Meclis üyesi adayı iş adamı İbrahim Cin’i, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Bitlis Eski Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, AK Parti İstanbul Milletvekili İffet Polat, AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı A.Selami Delibalta, Cumhur ittifakı Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Av.Ömer Arısoy, Bitlis Muş, Sason Dernek Başkanı Abdülhamit Aksu İğrek başta olmak üzere çok sayıda hemşerisi İbrahim Cin'i aday tanıtım toplantısında yalnız bırakmadı.
İstanbul Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner 
Meclis üyesi adayı İbrahim Cin kendisini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti
Aday tanıtım toplantısında ilk selamlama konuşmasını proğramın sahibi Cumhur İttifakı Zeytinnburnu Belediye Meclis üyesi adayı iş adamı İbrahim Cin yaptı.
İbraim Cin konuşmasında şunları söyledi "Öncelikle benim için çok önemli olan aday tanıtım programımda beni yalnız bırakmayan değerli siyasi büyüğüm Ak Parti Genel başkan yardımcımız Sayın Vedat Demiröz'e,Ak Parti İstanbul Milletvekilimiz sayın İffet Polat'a , Beni meclis üyesi adayı olarak gösteren Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı sayın A.Selami Delibalta'ya, Cumhur İttifakı Zeytinburnu Belediye başkan adayımız sayın Av.Ömer Arısoy'a huzurlarınızda çok teşekkür diyorum. Ayrıca burada ailem,akrabalarım ve hemşehrilerimniz var. Toplantımız olduğunu ifade eder etmez memnuniyetle yanımızda olacaklarını ifade ederek yalnız olmadığımı bu salonu tıklım tıklım doldurarak desteklerini gösterdiler. Hepinize en kalbi duygılarıma can-ı gönülden teşiekkür edcerim" dedi.
İbrahim Cin Sözlerini şu şekilde tamamladı "İnşallah sizlerin desteği ve bizlerinde gayretiyle 31 Mart 2019 akşamı Zeytinburnu’nda yine ipi önde göğüsleyeceğiz. 20 Yıldır İlçemizde devam eden AK Belediyeciliği kesintiye uğramadan devam edecek. Bizlerde seçildiğimiz takdirde siz çok değerli hemşerilerimize Zeytinburnu Meclisinde en iyi şekilde temsil etmenin gayreti içinde olacağız" dedi.
Demiröz : Artık Türkiye eski Türkiye değil dedi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, "Türkiye artık eski Türkiye değil. Biz çevremizdeki iç savaş olan ülkelerde göç eden kardeşlerimizi misafir ettik ve etmeye devam edeceğiz. Bizim bu topraklardan gidecek bir yerimiz yok. Biz bu topraklarda savaşırız, canımızı veririz ama bir karış toprağımızı vermeyiz, bunu herkes böyle bilsin." Dedi.
Yerel seçime sayılı günler kala Ülkemizin bekası üzerinde hesaplar yapıldığının altını çizen Demiröz, Türkiye'nin bekası, istiklali ve istikbali için Cumhur İttifakı'nın önemini vurgulayan Demiröz, Türkiye üzerinde oynanmak istenen oyunların ittifak ile bozulacağını ifade etti. Türkiye üzerinde her zaman oyunlar oynanmak istendiğini aktaran Demiröz, "15 Temmuz'da bu millet, bu ittifakı kurdu. Emperyalist emeller,
Türkiye'nin hiçbir zaman için büyük ve güçlü devlet olmasını istemediler. Türkiye bu fırsatı 2000 yılından sonra yakaladı. Çok dikkatli olmamamız lazım. Doğu ve Güneydoğu'da yaptıklarını görüyorsunuz." diye konuştu.
Kendisinin de bir Kürt çocuğu olduğunu belirten Demiröz, canını bu ülke için her zaman seve seve vermeye hazır olduğunu dile getirdi. Demiröz, hainlerin "Türk-Kürt" diye ayrım yaptıklarını anlatarak, şöyle devam etti: "PKK'nın hiçbir şekilde Kürt ile ilgili bir şeyi yok. İnanın Kürt ile bir derdi yok, o hainlerin kimler tarafından idare edildiği, kimler tarafından kaynak sağlandığı, kimler tarafından eğitildiği bugün herkes tarafından bilinmekte. PKK'yı, YPG'yi, PYD'yi, DEAŞ'ı kuranlar aynı kişilerdir.
Aynı emperyalist emeller. Türkiye'nin Orta Doğu ile iletişimini kesecek ve büyük İsrail projesini hayata geçirmeyi tasarlamaktadırlar ama inşallah bu millet bunu gördü. Bu fırsatı onlara vermeyeceğiz. Türkiye'nin bir karış toprağını onlara vermeyeceğiz. Bizim hiç kimsenin bir toprağında gözümüz yok. Bizi rahat bırakın. Orta Doğu'da da Irak, Suriye'yi böldünüz, Afrika ülkelerini iflah ettirmediniz, Filistin'i paramparça ettiniz ama Türkiye'yi böldürtmeyeceğiz. Türkiye sizin bildiğiniz ülkeler gibi değil.
CHP'yi eleştiren Demiröz, "Olayları görüyorsunuz. Kim kiminle beraber, kimin eli kimin cebinde. CHP, HDP'nin kuyruğuna yapışmış.
İYİ Parti de onlarla birlikte hareket ediyor ve milletimizden oy istiyorlar. Kardeşlerimiz, bunları anlatmama gerek yok, sizler her şeyi daha iyi görüyorsunuz." ifadelerini kullandı.
Arsıoy'un ilk günlerinde eser yok
Programın son konuşmascısı Cumhur ittifalkı Zeytinburnu Belediye Başkan adayı Av.Ömer Arısoy adaylığı açıklandığı günlerden bu yana olaylara hakim olması arttıkça halka hitap şekli her geçen gün olumlu yönde değişiyor.
Arısoy, Meclis üyesi adayları İbrahim Cin'in ev sahipliği yaptığı gecede salonu hınca hınç dolduran Batman, Sasonlulara başkan olması halinde yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Arısoy sözlerini sizin destek vermeniz yetmez. Her biriniz mutlaka bir artadaşınız ve dostunuzu ikna ederek bize destek vermelerini sağlarsanız seçimi kazanır ve hizmetlerimizi yaparız dedi.
Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34