banner32

KAS-DER'den Arısoy'a Görkemli Kaşılama

Cumhur İttifakı adayı Av. Ömer Arısoy seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Dernek ziyaretleri kapsamında Zeytinburnu KAS-DER şubesine yaptığı ziyarette görkemli bir kalabalık ile karşılandı. Kastamonulu Meclis üyesi adayları Av. Muhammed Kaynar ve Sami Yapar'ın da selamlama konuşması yaptıkları programda Arısoy soru yağmuruna tutuldu.

KAS-DER'den Arısoy'a Görkemli Kaşılama

KAS-DER Zeytinburnu Şubesi Cumhur İttifakı  Adayı Ömer Arısoy'u Görkemli Şekilde Karşıladı

Özellikle KAS DER Kadın Kollarının yoğun olarak katılım göstermesi Arısoy'u memnun etti.

KAS-DER Zeytinburnu şube Başkanı İş adamı Naim Çetinkaya, yoğun katılım gösteren kadın kollarına teşekkür etti. 314 Mart 2019 seçimin Zeytinburnu, İstanbul ve ülkemize hayırlı olmasını diledi.

KAS – DER kadın kolları başkanı Eğitimci Müzeyyen Kurt ise  şu şekilde konuştu” Öncelikle derneğimize yaptığınız ziyaret için teşekkür ederim. Bir kaç sorum olacak. Ben Zeytinburnu  İlçesindeki Tarihi Mekanların ve Ebedi şahsiyetlerin daha çok yerli  ve yabancı insana tanımak için 2016 yılında kurduğumuz Geleceğim Zeytinburnu platformu’nun başkan yardımcısıyım. Başkan olursanız tarihi mekanlarımızın turizme açılaması adına ne tür çalışmalar yapacaksınız  ?

Kastamonu’nun değeri olan Şerife bacının adını bir kültür merkezine vermeyi düşünür müsünüz ?

Zeytinburnu ilçesinde faal olan derneklere mekan ayırmayı düşünüyor musunuz ?  sorularını sordu.

Arısoy’da gecenin geç saati olmasına rağmen özellikle yoğun katılım gösteren kadınlara teşekkür etti.

Kastamonulular soruları ile başkan adayını terletti. Derneklere mekan temini ,Tarihi mekanlara sahip çıkma, Şerife Bacı Kültür merkezi, 10 Yıl caddesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan caddesi olsun, Kentsel dönüşüme yaklaşımınız nasıl olacak ?

Sahile inmek istiyoruz artık. Merkezefendi Millet Kıraathanesine servis koyulsun talebi başta olmak üzere çok sayıda soru geldi.

Arısoy bütün sorulara içtenlikle cevaplar verdi.  Başkan seçilemeden önce kimseye her hangi bir konuda söz vermiyorum diyen Ömer Arısoy yeşile ve çevreye duyarlı olacağının sinyalini verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34