banner32

Kadir Topbaş Zeytinburnu' nda Sarıgül'e gönderme yaptı

İBB başkanı ve Ak Parti İBB adayı Kadir Topbaş bir takım görüşme ve incelemeler için Zeytinburnu'nun daydı. İlk olarak STK.temsilcileri ve Ak Parti Meclis üyesi aday adayları ile Topkapı 1453 Sosyal tesislerinde kahvaltıda bir araya geldi.

Kadir Topbaş Zeytinburnu' nda Sarıgül'e gönderme yaptı
Topbaş Zeytinburnu'nda Sarıgül'e gönderme yaparak boş çuval dik durmaz dedi 

İBB başkanı Dr.Mimar Kadir Topbaş Zeytinburnu'ndaki Dernek başkanları,okul aile birliği başkanları,din görevlileri,mahalle muhtarları ve Ak Parti Zeytinburnu Belediye meclis üyesi aday adayları ile İBB Topkapı 1453 sosyal tesislerinde kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. 

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

Topbaş Masaları tek tek gezerek misafirleri ile ilgilendi. İsteyenlerle de hatıra fotoğrafı çeken başkan burada yaptığı konuşmada üstü kapalı olarak Mustafa Sarıgül'e yüklendi. 

Boş çuval dik durmaz sözü ile rakibi CHP adayı Mustafa Sarıgül'ü kast ettiği herkes tarafından tahmin edildiği için isim vermekten kaçınan 
Kadir Topbaş arkadaşarımız Şişli belediyesinde bir çalışma yaptılar bana gelen raporda sadece algılardan ibaret bir çalışma ile ön palna çıkan biri olduğunu  söylediler dedi.

Bizim yaptığımız projelere onların hyayali erişmez diyen Başkan Topbaş yaptıkları ve yapacakları çalışmaları hakkında da bilgiler verdi. 

İkinci Durak Seyitnizam mahallesi Dutluk Camisi oldu 

İBB Başkanı Kadir Topbaş yüzlerce STK temsilcisi ile birlikte yaptığı kahvaltılı toplantıdan sonra İBB.ve KİPTAŞ'în da yapımöında emeği geçen Dutluk camisinde cuma namazı kıldı.Namaz'în ardında ilçe Belediye başkanı Murat Aydın,Ak parti ilçe başkanı Bahattin Ünver,İBB
 imar komisyon başkanı mimar Sefer Kocabaş,  Zeytinburnu Müftüsü Yusuf İzettin Konuk,ilçe emniyet müdürü Mehmet Yaşar Tapkan başta olmak üzere yüzlerce camii cemaatinin hazır bulunduğu açılış görkemliydi.Burada İBB başkanını dinleyen bir vatandaş muhabirimize yaklaşarak Kadir başkan ilk döneminde merkez evlerinin satışında elde edilecek gelir ile Topkapı'dan Ulusoy'a kadar olan alanda tramvay yolunu yerin altına alacağını ifade etmişti ama bu olmadı. Bu konuda Kadir bey veya zeytinburnu belediye başkanı Murat Aydın'a neden olmadığını sorarmısınız dedi.

Cami çıkışı bilgi evi önünde vatandaşlara hitap etti 

Ak Parti Zeytinburnu ilçe teşkilatının üyelerine gönderdiği SMS mesajları ile Kadir Topbaş'ı dinlemek üzere Dutluk Camisi yanında bulunan Seyitnizam Bilgi evinin önüne davet etmesi üzerine binlerce vatandaş buluşma yerine geldi. Topbaş burada da İBB başkanlığı döneminde İstanbul'a kazandırdığı eserleri anlattı.
Başkan Topbaş Ak Partili belediyelerin ülkeye vizyon kazandırdığını,kendilerinin uyguladığı projelere başkalarının hayalinin yetmeyeceğini burada da ifade ederek seçmenden 30 Mart 2014'de destek istedi.

Çırpıcı şehir parkı bölgeye değer katacak

Toplamda 1 milyon m2 olacağı ifade edilen Çırpıcı şehir parkının ilk etabı olan 150 bin m2 lik kısmının bitmek üzere olduğunu ifade eden Kadir Topbaş burada yaptığımız çalışma ile dünya'ya örnek olacak bir alan oluşturmaya çalıştık dedi. 

Burada proje hakkında basın mensuplarına bilgi veren İBB başkanı Topbaş'ın yorgun yüz ifadesi dikkatlerden kaçmadı. 

Kanak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34