banner32

Avrasya Hastanesinde Her Şey Çocuklar İçin

Genel Cerrahi uzmanı Op.Dr. Hüseyin Urlu tarafından 1998 yılında hasta kabulüne başlayan ve ilk özel sağlık kuruluşları içinde yer alan Avrasya hastanesi Zeytinburnu yerleşkesi her hafta konunda uzman Profesör,Doçent ve uzman doktorların katıldığı sağlık okur yazarlığı seminerleri ile hasta ve hasta yakınları sağlık konusunda bilgi sahibi yapılıyor.

Avrasya Hastanesinde Her Şey Çocuklar İçin

On Binlerce Bebeğin Dünyaya Gözünü Açtığı Avrasya Hastaneleri Çocuk Sağlığı İçin Ciddi Yatırımlar Yapmış Ve Konusunda Uzman Doktorların Hizmet Yapmasına İmkan Sunuyor…

Avrasya Hastanesi Zeytinburnu yerleşkesi “Çocuk Hastalıkları ve Tedavileri” konusuna önemli başarılara imza atıyor.

Hastanenin önemli hekimlerinden Çocuk Cerrahi Uzmanı Doç.Dr.Hüseyin Kılınçaslan, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Ersin Sarı,Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Koray Cengiz,Beslenme ve Diyet Uzmanı Uzm.Diyetisyen Büşra Çengel ‘den oluşan ekip ilk olarak konuları hakkında katılımcılara birer sunum yaptılar.

Hastane yöneticileri sunumlarından dolayı konuşmacılara takdir ve teşekkür belgesi verdi

Avrasya Hastaneler Grubu İşletme Direktörü İbrahimUrlu, Başhekim Prof. Dr.Ali Rıza Cenal ve Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Ünal söyleşi sonunda doktorlar’ a ve diyetisyen uzmanına takdir ve teşekkür belgelerini takdim ettiler.

Başheklim Prof. Cenal şunları söyledi “Kurum olarak Sağlık Bakanlığımızın halkı bilgi sahibi yapmak adına tavsiye ettiği sağlık okur yazarlığı alanında yıllardır her hafta belli  bir konu hakkında uzman hekimlerimizin bilgi birikimlerini hastane çalışanlarımıza, halkımıza ve dileyen herkesin ücretsiz bir şekilde katılabildiği seminerlerimiz ile paylaşıyoruz. Hastane hissedarlarımıza böyle bir çalışmaya imza atıkları için teşekkür ederim” dedi.

Hastane yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Önal’da güzel bilgiler sunan hekim ve diyetisyen arkadaşımıza çalışmaları için teşekkür ederim şeklinde konuştu.

 

Hastane İşletme Direktörü İbrahim Urlu: “Her Şey Geleceğimiz Olan Çocuklarımız İçin” Dedi…

Avrasya Hastaneler Grubu İşletme Direktör Eğitimci İbrahim Urlu ise Gazetemize şunları söyledi “Sağlık her birey için çok önemli,ancak çocuklar için ise daha da önemli çünkü çocuklar çoğu zaman yaşadıkları sağlık sorunları hakkında net bir durum tespiti yapamıyor. Biz Avrasya Hastaneler Gurubu olarak bebeklerimiz ve çocuklarımız için gerek medikal araç gereçler ve gerekse de konusunda uzman Profesör,Doçent ve uzman hekimlerimizin çocuklarımıza şifa sunması adına elimizden geleni yapıyoruz. Bugün bu seminer de bilgi birikimlerini katılımcılarımız ile paylaşan doktorlarımıza ve diyetisyenimize teşekkür ederim” dedi. 

Program sonunda seminerde konuşma yapan panelistlere hastane yönetimi tarafından takdir ve teşekkür belgesi takdim edildi.

Seminer toplu fotoğrafın çekimi ile son buldu.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

    

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34