banner32

Avrasya Hastanelerinde Teknoloji Harikası Medikal Aletler Hastaların hizmetinde

Genel Cerrahi Uzmanı Opr.Dr.Hüseyin Urlu’nun kurucusu olduğu Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa Küçükköy yerleşkesi Obezite Cerrahisinde kullanılan Otomatik Signia Stapler isimli madikal alet hakkında Türkiye’nin değişik yerlerinden ve İstanbul’un bir çok ilçesinden gelen hekimlere uygulamalı olarak yapılan sunumu sizin için takip ettik.

Avrasya Hastanelerinde Teknoloji Harikası Medikal Aletler Hastaların hizmetinde

Obezite Cerrahisinin önemli tamamlayıcısı Diyetisyenlerdir

Doç.Dr.Ali Durmuş’un ekibinde yer alan Diyetisyen Hilal Akbaş toplantının ilk sunumunu yaptı. Akbaş obezite cerrahisinde ameliyat öncesi ve sonrası diyetin çok önemli olduğunu vurguladı. Akbaş obezite ameliyatı olacak olan kişilerin beslenme konusunda  mutlaka diyetisyenin kontrolünde hareket etmesi gerektiğini vurguladı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner


Doç.Dr.Ali Durmuş Meslektaşlarına Obezite Cerrahisinde işin püf noktalarını anlattı

Mide ameliyatları ile alakalı çok sayıda başarılı çalışmaya imza atan Doç.Dr.Ali Durmuş mesleki başarıları ve tecrübelerini Türkiye’nin değişik yerlerinden ve İstanbul’un değişik ilçelerinden gelen hekim arkadaşlarına Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa Yerleşkesi Konferans salonunda anlattı.

Doç.Durmuş şunları söyledi: Öncelikle bize içinde her branşta hekimin olduğu Avrasya Hastanesinin tam teşekkülü imkanını bize sunan Hüseyin Urlu bey’e teşekkür ederim. Hüseyin beye medikal aletler ile alakalı yaptığımız istekler mümkün olan en yakın zamanda yerine geliyor.

Biraz sonra ameliyathanede size yeni alınan Otomatik Singia Stapler nedikal alet sayesinde nerede ise hatasız denebilecek bir şekilde mide ameliyatları yapıyoruz.

Gerek obezite Cerrahisi konusunda yaşanan gelişmeler gerekse de biz hekimlerin tecrübesi ile bu konuda daha başarılı çalışmalar yapılabiliyor.

Muhteşem Ameliyathane‘de Uygulamalı Ameliyat

Konferans salonunda verilen bilgilerden sonra ekip olarak son teknoloji ile donatılan modern ameliyathaneye gidildi. Doç.Dr.Ali Durmuş ve ekibi  yaptıkları obezite ameliyatı hakkında hekim arkadaşlarına bilgi sunumu yaptı. Durmuş daha sonra yeni alınan Otomatik Signia Stapler alet hakkında bilgi veren Doç.Dr Ali Durmuş bu aletin hastalara sağladığı faydaları anlattı.

Op.Dr.Hüseyin Urlu Doç.Dr.Ali Durmuş  ve Misafir hekimlere teşekkür etti.

Doç.Dr Ali Durmuş sunumunu yaptıktan sonra Avrasya Hastaneleri Kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Op.Dr.Hüseyin Urlu’ya söz vererek sizde birkaç kelim eder misiniz dedi.

Op.Urlu, ise yaptığı konuşmada öncelikle Doç.Dr.Ali Durmuş hocama ve konuklarımız olan siz hekim arkadaşlarıma teşekkür ederim dedi. Yaşam felsefesinde hasta ve hasta yakınlarının sağlığı için maddi fedakârlıktan kaçınmadığını ifade eden Op.Dr.Hüseyin Urlu ABD tarafından üretilen ve Türkiye’de az sayıda bulunan cihan ile alakalı zaten Ali bey bilgi verdi ben bu konuda bir şey demek istemiyorum diyerek her şey hastalarımızın sağlığı için feda olsun dedi.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34