banner32

Eller yukarı bu bir soygundur

Eskiden silahlı haydutlar bankaya girer eller yukarı bu bir soygundur diyerek soygun yapardı. Şimdi ise soygun eller yukarı değil de eller kabul tuşuna bu bir soygundur diyen bankalar tarafından yapılıyor.

Eller yukarı bu bir soygundur
Birisi Bankalara Dur Desin Banka yönetimlerinin Bankamatiklerine kendi kafalarında getirdikleri yeni uygulamaları mudileri çileden çıkardı. Bu konuda kendi yaşadığımız bir olayı sizlere aktarmak isteriz.

İstanbul Times Haber Merkezi / Çağla Pekgüleç

İş Bankası ve Garanti Bankası Mudileri ile Alay Ediyor İstanbul Times Yayın Grubu İmtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner başından geçenleri şu şekilde anlattı. “İş Bankası ve Garanti Bankası ile alakalı son 1 aydır ciddi bir sıkıntı yaşıyoruz. Bize havale gönderen müşterilerimizden zaten havale bedelleri alınıyor. Bizim şahıs ve şirket Bankamatiği kartları günlük 5 Bin lira limite tanımlıdır. Adımıza gelen havaleleri Bankamatikten almaya giderken bizden onay alınmadan günlük para çekme limitini 5 bin liradan 2 Bin Liraya indirildiğini gördük. Eğer 5 bin TL Çekmek isterseniz 3.000 TL için 45 TL masraf ödeyeceksiniz ibaresi karşımıza çıkıyor. Bu doğru ve adil değildir çünkü biz adımıza gelen parayı almaya çalışırken bankalar antidemokratik bir şekilde bir bedel istiyorlar. Bunun kabul edilmesi mümkün değildir. Ben bankamatik kartlarındaki limiti düşüren ve limit dahilinde çekilmesi gereken paradan bedel isteyen bankaları kınıyorum” dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34