banner32

Zeytinburnu’na 150 bin Fesleğen

Zeytinburnu Belediyesi 1 Nisan’da dağıtımına başladığı fesleğen çalışmalarında Yenidoğan ve Kazlıçeşme hariç tüm mahallelerin birinci tur çalışmalarını bitirdi.

Zeytinburnu’na 150 bin Fesleğen
Dün Gökalp mahallesinde yapılan Fesleğen dağıtım töreninden sonra bugünde Yeşiltepe mahallesinde çalışma yapıldı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

Son günlerde yapılan fesleğen dağıtımlarında Belediye başkanı Murat Aydın’ın ilan edilen zamandan saatlerce sonra gelmesi çalışmaya destek veren Ak Parti ilçe teşkilatını üzmeye başaldı. Özellikle bayan partililerin bu aksamadan dolayı sıkıntı yaşadığı gözlerden kaçmadı.

Zamanın paradan daha değerli olduğu göz önünde bulundurulduğundan fesleğen dağıtım töreni içn saat 17 denilerek SMS atılmış ve Belediye başkanı 18.25 de geliyorsa burada ciddi bir plansızlık söz konusudur.

Beş on dakika gecikme İstanbul şartlarında mazur görülebilirse de Zeytinburnu gibi bir ilçenin tüm yüz ölçöümü 6 km olarak hesap edilirse bir baştan öteki başa gitmek için lazım olan vakit sadece ve sadece 6 ile 10 dakika arasında zamanın gerekli olduğunu herkes bilir. 

Yeşiltepe Fesleğen dağıtımında çocukların ilgisi büyüktü

Yeşiltepe mahallesi Konyalı Camiisinin önünde başlayan fesleğen dağıtım törenine Ak parti ilçe başkan yardımcısı Yıldırım Emen,Belediye meclis üyeleri Hasan Uluocak,Kadir Erbasan, başkan yardımcıları  Gökhan Kasap,M.Zafer Alsaç,İlyaz Saka,ve çok sayıda mahalle başkanı ve Ak Parti ilçe teşkilat mensubu Fesleğen dağıtımında belediye başkanı Murat Aydın’ı yalnız bırakmadı 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34