banner32

Zeytinburnun da CHP Adayı Fazlıoğlu

CHP Parti Meclisi yaptığı toplantıda CHP' nin olmayan İstanbul ilçe belediye başkan adaylarını belirledi. Zeytinburnu için Mustafa Fazlıoğlu dedi.

Zeytinburnun da CHP Adayı Fazlıoğlu
Zeyinburnunda Fazlıoğlu Rüzgarı

1 Aralıkta yapılan oy seçimlerinde Aday adayları içerisinde en yüksek oyu alan Mimar Mustafa Fazlıoğlu, yeni açıklanan Parti Meclis toplantısında, Zeytinburnunun kesin adayı oldu. CHP Zeytinburnunda Belediye Başkan Adayı seçimini, hayatını Zeytinburnunda geçirmiş Mustafa Fazlıoğlu'ndan yana yaptı. 
 
İstanbul Times Haber Merkezi / Elif Günay 

Peki, Mustafa Fazlıoğlu Kimdir? 

İkinci Dünya Savaşı sonrasında Zeytinburnuna yerleşen ailelerden birinin oğlu olan Mustafa Fazlıoğlu, 1959 yılında Rize’de doğdu. 1968 yılında Zeytinburnuna gelen Fazlıoğlu ; İlk, orta ve Lise öğrenimini Zeytinburnunda tamamladı. 

Edirnede Üniversitede Mimarlık  eğitimi gördü. 1983 yılında Mimarlıktan mezun olduktan sonra İstanbulda İş hayatına ve Sosyal faaliyetlerine başladı. 1984 yılında o yıllarda kurula SODEP’e üye oldu. SODEP, CHP ve SHP partileşme sürecinin içinde oldu.

İlçemizde 30 yıllık siyasi hayatında partinin her kademesinde görevler yaptı. Bir süre İlçe Başkanlığı yaptıktan sonra Belediye Başkan Aday Adayı oldu.1983 yılında İş hayatında Meslek O dasına üye oldu. Aktif olarak faaliyetlerini yürütmeye başlayan Fazlıoğlu, 12 Eylül sonrası Mimarlar Odasının yeniden örgütlenme ve yapılanasına aktif olarak katıldı. Bakırköy Mimarlar Odasının kurulmasında ön ayak oldu. 

Mustafa Fazlıoğlu,
Mimarlar Vakfının Kurucu üyesi, Mimarlar Odası İstanbul Şubesinin Yönetim Kurulu üyesi, Karadeniz Çevre ve Kültür Derneği Başkanı, Zeytinburnu Çevre ve Kültür Derneğinin Kurucu üyesi, Zeytinburnu Spor Yönetim Kurulu Üyesi, Zeytinburnu Güneş spor Yönetim Kurulu üyesi, İstanbul Özürlüler Spor yönetim kurulu üyesi, bunun yanında bir çok sivil toplum örgütünde faaliyette bulundu.
Mustafa Fazlıoğlu Siyasal ve Sosyal alanda aktif olmaya çalışan ve bu amaçla mücadele eden bir kişidir. Fazlıoğlu evli ve bir çocuk babasıdır.

Mustafa Fazlıoğlu en yakın zamanda İstanbul Times Tv'de

Yapımını ve sunumunu Çetiner Medya Grup Başkanı Hüseyin Çetiner'in üstlendiği GÜNDEM programının canlı yayın konuğu olacak..//www.istanbultimes.tv/ 

Bizlerde Zeytinburmu Times Ekibi olarak Mustafa Fazlıoğluna başarılar diliyoruz.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34