banner32

Zeytinburnu Şanlıurfalılar 100’lerce Koli Erzak Dağıttı

Başkanlığını iş adamı Murat Tufan’ın yaptığı Zeytinburnu Şanlıurfalılar Dernek Başkanı hayırsever Şanlıurfalı bir iş adamının temin edip dağıtım işini verdiği Zeytinburnu Şanlıurfalılar derneği ramazan ayına sayılı günler kala çok hayırlı bir işe ev sahipliği yaptı.

 Zeytinburnu Şanlıurfalılar 100’lerce Koli Erzak Dağıttı

Murat Tufan Gazetemize Şunları Söyledi:

İsminin açıklanmasını istemeyen Şanlıurfalı bir iş adamımız ihtiyaç sahibi ailelere dağıtmak üzere Derneğimize erzak kolisi verdi. Bizlerde önceden tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi ailelerimize Ramazan ayına sayılı günler kala yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ile Erzak  dağıtımı yaptık. Rabbim iş adamımızın hayrını kabul etsin şeklinde konuştu.

Tufan, COVİD 19 nedeni ile zorda olan bir çok hemşehrimiz var. Olan olmayana verecek ve dayanışma içinde bu zorlu süreci hep beraber aşacağız.  Yardım yapan ve aracı olan sevapta eşittir. Bizler bazen kendi imkanlarımız ile bazen de bu sefer olduğu gibi köprü vazifesi görerek hayır işlerine aracılık ediyoruz. Bu zor günlerde Erzakların dağıtımında emek harcayan yönetim kurulu üyelerimden ve kadın kollarımızdan Allah razı olsun diyorum şeklinde sözlerin tamamladı.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34