banner32

Zeytinburnu CHP Aday Adaylar Belli Oldu

CHP’nin 2 Eylül’de İstanbul’daki Belediye başkanı aday adaylarını açıklamasının ardında Zeytinburnu’nda aday adayı olacak isimlerde netleşti.

Zeytinburnu CHP Aday Adaylar Belli Oldu

İstanbul 2.bölgede yer alan Zeytinburnu ilçe belediye başkanı aday adayları, Mustafa Fazlıoğlu, S.Zeki Durmuşoğlu, Hasan Ali Hayırlıoğlu, Metin Tarhan şeklinde açıklandı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

CHP İstanbul İl başkanı Oğuz Kaan Salıcı bugün aday adayları ile yapmış olduğu toplantıda yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine topladı. Salıcı’’Ankarada ki ağabeylerinize güvenmeyin. İstanbul seçimini ben yöneteceğim. Ankaraya kaparo yatıranların kaparosu yandı, bol sıfırlı çek verenler çeklerini geri alsın’’şeklinde konuştu.


Salıcı Konuşmasını şu sözlerle devam etti’’Klasik CHP kafası ile bir şey olmaz.3 günlük bir üye gelir,40yıllık CHP’linin yapamadığını yapar. Biz CHP’ değişim ve dönüşümü yapacağız’’ifadelerini kullandı. Görevden alınacağı ile ilgili söylentilere değinen Salıcı’’Görevden alınacağım söyleniyordu fakat gördünüz gibi buradayım ve İstanbul seçimini bizzat kendim yöneterek nasıl ve kimle kazanacağımı da gayet iyi biliyorum’’dedi.


Başkan Salıcının yapmış olduğu açıklamalar Mustafa Sarıgül’ün CHP’den aday olacağını akıllara getirdi. Salıcı CHP’de belediye başkanı adayı olabilmek için Ankarayı devreye sokanları Disipline vereceğini açıkladı.

Salıcı’nın yapmış olduğu açıklamalara CHP Genel Merkezi’nde nasıl cevap verileceği merak konusu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34