banner32

Yusuf Şit Erkekliğe ilk adımı attı

ş adamı Rıdvan Şit ve Eşi Nilüfer Şit’in oğlu Yusuf Bakırköy Spor Kulübü vakfı sosyal tesislerinde yapılan görkemli bir düğün ile sünnet olarak erkekliğe ilk adımı attı.

Yusuf Şit Erkekliğe ilk adımı attı
Misafirlerini kapıda karşılayan Rıdvan Şit ve eşi tüm konukları ile yakından ilgilenmeleri Türk misafirperverliğine örnek teşkil etti.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber 

Yusuf’un babası Rıdvan Şit gazetemize yaptığı konuşmada şunları söyledi” Uzaktan ve yakından bu mutlu günümüzde yanımızda olan tüm akraba dost ve köylülerimize kendim ve ailem adına teşekkür ederim. İnşallah rabbim bize evladımızın düğününü görmeyi de nasip eder diyerek  duygularını ifade etti.

Annesi Nilüfer Şit İse “ Oğlumun bugün sünnet olup erkekliğe ilk adımı atması annesi olarak beni çok mutlu etti. Bu mutlu günümüzde sünnet merasimimiz icabet eden tüm  misafirlerimize çok çok teşekkür ediyorum dedi.
Yusuf’un dedesi Bedri Şit ve Anne annesi Adeviye Şit’inde mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

İstanbul Times Gazetesi,İstanbul Times Tv.olarak evladımız  Yusuf Şit’e geçmiş olsun dileklerimizi  iletirken babası Rıdvan ve Annesi Nilüfer Şit’e de evliliklerini görmelerini de yüce yaratıcıdan temenni ediyoruz.

Kaynak :Zeytinburnu Times Haber Ajansı (İTHA)
  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34