banner32

Bülent Kara CHP’ye çok şey katacağım

CHP parti içi Belediye başkan ve meclis üyeleri aday adaylığı başvurusu 2 Eylül 2013'de sona erdi. Zeytinburnu CHP'ye bir çok meclis üyesi aday adaylığı için başvurusunu yaptı. Bunlardan birisi de özellikle Doğulu seçmenler arasında sevilip sayılan Bülent Kara oldu.

Bülent Kara  CHP’ye çok şey katacağım
 CHP Zeytinburnu Belediye Meclis üyesi aday adayı Bülent Kara Gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi ”Uzun senelerden beri hem işyerim hem de evim Zeytinburnu’nda.Özellikle son 20 yıldır Körfez harbinden sonra Doğu’dan Zeytinburnu’nd abüyük bir göç oldu. Kendim de doğulu olduğum için insanlarımızın sorun ve beklentilerini çok iti biliyorum. Parti yöneticilerimiz bizi uygun bulup bizi meclis üyesi adayı gösterirlerse ve halkımızda oyları ile bizi tercih ederse ilçemiz Zeytinburnu ve CHP’ye güzel katlılar yapacağıma inanıyorum”.dedi.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

Bülent Kara sözlerini şu şekilde deva etti “ İlçemizde yaşayan her yöreye mensup vatandaşlarımız ile diyaloglarımız var. CHP Meclis üyeliği dağılımında  iyi bir tercih yaparsa kesinlikle Zeytinburnu belediyesi CHP’li olacak diyen Kara AKP.li belediye başkanı 1999’dan beri belediyi yönetiyor. Bir başkan ve parti 15 yılda yapacağını yapar. Zaten mevcut belediye başkanının 29 Mart 2009 dan bu yana ilçe adına hiçbir  ciddi  çalışma yapmadığını düşünüyorum  diyen Kara Zeytinburnu  Belediyesinin Sosyal Demokrat  bir Belediye başkanına ihtiyacı var. İnşallah bizler meclis üyesi adayı olursak partimizin seçtiği başkan adayı ile omuz omuza vererek  partimizi burada en  iyi şekilde temsil edeceğiz dedi.

Kara, sözlerini Yöresel  Günlere katılarak bölgelerinin kültürünü Zeytinburnu’na getirecek olan tüm dernek başkan ve yöneticilerine teşekkür ederek tamamladı.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34