banner32

ZEYÇED'in Yeni Başkanı Yusuf Kenan Yalçın oldu !..

Zeytinburnu Çevre-Kültür ve Turizm Derneği (ZEYÇED), Olağan Genel kurulunu yaparak Başkanlığa, Selin Çiçekçilik Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kenan Yalçın getirilirken,Yeni Yönetim Kurulunda İSÖS Gönüllüsü ve Alo Afiş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gündüz de yer aldı.

ZEYÇED'in Yeni Başkanı Yusuf Kenan Yalçın oldu !..
Zeytinburnu Çevre – Kültür ve Turizm Derneği (ZEYÇED)- Zeytinburnusporlular Derneği Lokali’nde yapmış olduğu Olağan Genel Kurulu ile yeni yönetim kurulunu oluşturdu. Kongre Divan başkanlığını Yenidoğan Mahalle Muhtarı Hüseyin SARIYEL, Divan Katip Üyeliklerini ise TFF Saha Komiseri Zafer ÇATALKAYA ve Zeytinburnusporlular Derneği Muhasip’i M. Alem FARYAP yaptılar.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

Gündem sıra takibi sonrası yapılan seçimde yeni yönetim kurulu belirlendi. Dilek ve Temenniler’de başkanlık görevini bırakmış olan İsmet ÜSTÜNDAĞ bir teşekkür konuşması yaparak seçilmiş olan yeni yönetim kuruluna başarılar temennisinde bulundu.. DP İlçe Başkan Vekili ve Galatasaray ve Türk Milli Futbol Takımı oyuncularından  Ercan ERGÜL yaz dönemin ardından faaliyetlerin eskiden olduğu gibi peş peşe sıralanması gerekliliğini dile getirirken, yeni başkan seçilen Selin Çiçekçilik Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kenan YALÇIN yakın zamanda yapılacak olan etkin bir sabah kahvaltısı ile çevre gönüllülerinin bira araya getirilip yepyeni bir program belirleyeceklerini açıkladı.

Zeytinburnusporlular Derneği Başkanı Muhsin KOÇ’da gündem ile ilgili olarak Zeytinburnu Kaymakamlığı ve Zeytinburnu Belediyesi ile fikir birliği içerisinde yapılacak çalışmalarla ZEYÇED’in kurulduğu zamanlardaki bünyesine çabuk kavuşacağını dile getirdi.

İlk defa Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen Çevre Bakanlığı " Çevre Beratı" sahibi,İstanbul Özürlülerspor (İSÖS) gönüllüsü ve ALO AFİŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gündüz"ZEYÇED'i kuranlara ve bugüne kadar hizmet edenlere teşekkür edip,bundan sonra, onlar ve de aramıza yeni katılacaklarla birlikte çevre bilincini yaygınlaştırmak  için, çeşitli etkinlikler yapacağız "dedi.

Yeni Yönetim Kurulu Asil Üyeler olarak Yusuf Kenan YALÇIN, Ali GÜNDÜZ, Özer ERGİN, Ahmet ÖZDEMİR ve Mehmet ALPAY, Yönetim Kurulu Yedek Üyeler olarak M. Alem FARYAP, Bünyamin ŞİMŞEK, Cevdet KARPUZ, Eraydın BAYRAKTAR ve Cuma DUMAN, Denetleme Kurulu Asil olarak, İsmet ÜSTÜNDAĞ, Ercan ERGÜL ve Cem BİLGİN, Denetleme Kurulu Yedek Üyeler olarak da Nuhi AKPINAR, Ayhan DURMUŞ ve Saffet DARCAN seçildiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34