banner32

Ak Parti Kazşlıçeşme’de gövde gösterisi yapacak

Ak Parti Zeytinburnu İlçe başkanlığı Mayıs Ayı danışma meclisini Kazlıçeşme Kültür Merkezinde sağlık bakanı Dr.Mehmet Müezzinoğlu’nun katılımı ile yaptı. Divan başkanı ilçe başkan yardımcısı Ayşegül Eyibil,Ali Çebi ,Gençlik kolları ve kadın kolları sekretarya birim başkanları divanı oluşturdu.

Ak Parti Kazşlıçeşme’de gövde gösterisi yapacak
Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver yaptığı açılış konuşmasında şunları söyledi ” Biz Ak Parti  teşkilat mensupları biliyoruz ki Taksim Gezi Parkında çıkan olaylar 10 tane ağaç için değil. Bu işin temelinde faiz lobisinin Türkiye’de düşen faiz oranlarından dolayı her geçen gün rantları azaldığından dolayı  genel başkanımız ve başbakanımızı itibarsızlaştırarak buradan kendilerine rant çıkacağını düşündükleri için bu olayları körüklüyorlar” dedi.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

“Ünver Gezi parkında samimi genç kardeşlerimiz  olabilir. Ancak  bunların arkasına saklanan güçler hiç de masum değil” dedi.

“Ünver burada daha uzun konuşmak üzere ciddi bir hazırlık  yapmıştım ancak sözün ustası eski il başkanımız ve şimdiki sağlık bakanımız Sayın Mehmet Müezzinoğlu aramızda onun bizlere söyleyeceği daha önemli sözleri olacağı için ben konuşmamı kısa kesiyorum diyerek gelecek Pazar günü Kazlıçeşme meydanından yapılacak dev miting için Zeytinburnu teşkilatının en az 150 bin kişi getireceğine inandıklarını söyleyerek katılımcılara teşekkür etti.”

Gezi Parkı protestolarına Kazlıçeşme ile yıkılmadık ayaktayız mesajı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bugün İstanbul’da MYK üyeleri ve belediye başkanları  ile uzun toplantılar yaparak İstanbul’da yapılacak olan çalışmalara önem vereceği sinyalini verdi. İlk büyük karar Kazlıçeşme mitingi ile Faiz Lobisine halkım arkamda mesajı verilecek. İstanbul Times Gazetesi ve İstanbul Times Tv.nin edindiği bilgilere göre  Başbakan’ın bundan sonra İstanbul’da ciddi çalışmalar yapacağı yönünde oldu.

 Sık sık anket yaptıran Erdoğan’ın Ak Partinin oyuna oy katmayan belediye başkanları ile gelecek dönemde yola devam etmeyeceği de konuşuluyor. Kısaca Ak Parti Kazlıçeşme mitingi ile hem yerel yönetim seçimlerine start veriyor. Hem de devlet Bahçeli’nin genel seçimler öne alınsın talebine biz seçimden kaçan parti değiliz mesajı verecek.

Ak Parti İstanbul il başkanlığı bugüne kadar yaptığı ciddi çalışmalarını en az ikiye katlayacağı siyasi kulislerde konuşuluyor. Biz çok siyasi de Gezi Parkı olayının Ak Parti teşkilatlarının rehavete uğrayan taraflarını kamçıladığını konuşmaya başladılar. 

Sağlık Bakanı Dr.Mehmet Müezzinoğlu asıl olay 10 ağaç değil Faiz Lobisinin rantsız kalacak olması

Tecrübeli siyasetçi Dr.Mehmet Müezzinoğlu Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanlığının bir hafta ertelenen Mayıs ayı danışma meclisinde Gezi  Parkı protestolarının altında yatan gerçek nedenleri teşkilat mensuplarına anlatı.

Birinci neden Faiz lobisinin ipleri ele geçirememesidir

Ak Parti İktidara geldiği zaman gecelik faizler % 7000’e kadar çıkmıştı.Bugün ise Türkiye’de Faiz oranları yıllık  % 4’e kadar düştü. Bu hız ile birkaç senede Faiz’lerin ülkemizde de Avrupa seviyeleri olan % 2 ‘lere çekilecek olması bu Faiz Lobisini rahatsız ettiğini söyledi. Bakan Müezzinoğlu Faiz Lobisi güçlü iktidarlarda istediği gibi at koşturamadığı  için Merhum menderes ve bakanlarını idam ettirmişti. Özal’ı öldürdüler. Başbakanımızın başında olduğu parti de daha az oy alsın ve kendilerine  iş kapısı açılsın isteyen çevrelere tek çare olarak başbakan’ı itibarsızlaştırmak istiyorlar dedi.

Sağlık bakanı Dr.Mehmet Müezzinoğlu Ak Parti Zeytinburnu ilçe teşkilatına Taksim Gezi parkı protestoları için  kesinlikle gerekçenin 10 tane ağaç olmadığını iddia ederek burada dış güçlerin ve içerideki işbirlikçilerinin ülkemiz üzerinde ciddi planları var dedi.

Bakan Ak Parti kuruluşunda sırtını Faiz lobisine ve medya patronlarına dayamadı.Bu parti sırtını halka dayadı . Müezzinoğlu sözlerini teşkilat olarak zaten en iyi çalışan yapı bizim partimizde. Bu olayları gören ve altında yata sebeplerin  neler olduğunu bilen partililerimi bu oyunu bozacak dedi.

Bir çok konuda sağlıklı örnekler sunan bakan yüzlerce katılımcının yüreğine su serpti.

Danışma meclisinde parti mensupları bir çok konuda yetkililere sorular sordular.

Müezzioğlu’da teşkilat mensuplarına gelecek Pazar günü yapılacak olan Kazlıçeşme mitingini kısa süre içinde milyonlarca kişiyi bir araya getirme kabiliyetleri olduğunu göstermesi bakımından çok önemli olacağını söyledi.

Kaynak : İstanbul  Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34