banner32

Süleyman Uluocak DP'yi İstanbul'da şaha kaldırmaya çalışıyor

Geçtiğimiz hafta Demokrat Parti İl Başkanı Adayı olan Mimar Süleyman Uluocak her hafta yapılan İlçe toplantılarına bir yenisini daha ekledi.

Süleyman Uluocak DP'yi İstanbul'da şaha kaldırmaya çalışıyor
Demokrat Partinin her hafta Zeytinbunu İlçe Binasında düzenlenilen "Türk Dış Politikasındaki Kırılmalar" konulu toplantıda bu haftanın en önemli konuğu Milli Savunma Bakanı eski Genel Sekreteri Ümit Yalın oldu.
Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Elif Günay
Üretimin bir milletin kalkınması için en önemli yapı taşı olduğunu belirten Uluocak, “Türkiye’nin üretim sıkıntısı büyük. Coğrafyamızın zengin olması bize yetmiyor.” diyerek konuşmasına başladı.”

Üretim yapamadığımız için Siyaset ve Politika’da yapamıyoruz
Uluocak, “Türkiye’de Siyasi Partiler sadece kendilerini düşünüyor. Biri iktidar’a geldi mi, kendisinden kopmuş olduğu siyasi partinin liderine başka bir parti kurduruyor. Türkiye’yi yöneten bir siyasi parti, diğer partilere yaşama hakkını vermiyor. İnsanlarımızda güçlü bir rejim olmadığı için bir partiye mahkûm olmuşlar. Bizler üretimle işe başlayıp insanlarımızın güvenini kazanmalıyız.”dedi.

İktidar Türkiye’yi 3T (Tasfiye, TOKİ ve Türban) ile Yönetiyor
Türkiye’nin Demokrasisi olmadığı için bir politikası da yok diyen Uluocak, Milli Savunma Bakanı eski Genel Sekreteri Ümit Yalın'ı kürsüye davet etti. Öncelikle 3T olayından söz eden Yalın, " Tasfiye harekatıyla Peygamber efendimizi, silahlı kuvvetlerimizi hem Türkiye Cumhuriyeti'ni tasfiye ediyor TOKİ ile milletin gözünü boyuyor.Başörtüsüne saygımız sonsuz ama Erdoğan türbana ısrarla ihanet ediyor ve Ülkeyi 3T ile yönetiyor.“Dedi.

Egede bir çok adamız Yunanlıların
Ege’de 16 adamız Yunanistan’a geçti diyerek hazırladığı slayt video görüntüleri ile açıklamalar yaptı. Ahmet Davutoğlunun olayı kabul ettiği bir videoyu göstererek; “Ege denizimiz Yunan gölüne çevrildi. Ak Parti Hükümeti adalara adacık, gemilere gemicik der oldu asker buna müdahale edemiyor” dedi.

Kürdistan Devleti değil İsrail Devleti kurulacak
Başbakan sürekli Kürdistan Devletinin kurulacağını söylüyor fakat kurulacak bir Kürdistan Devleti yok her şey olacak İsrail devleti için adımdır diyor. "Irak'ta zorunlu askerliğini yapan altı bin soydaşımız, AKP Hükümetinin verdiği destekle Amerika tarafından bombalanarak hayatını kaybetmiştir. Dünyada kendi soydaşını bombalatan Başbakan yok. Türkiye Cumhuriyeti Doğu Akdeniz'le, Güney Kıbrıs'ın işgal ettiği 7 bin kilometre kıta sahanalığını kaybetti. 16 adayı fiilen kaybetti. Türkiye Cumhuriyeti batıdan bölündü. Anayasanın 3. maddesindeki ülkenin bölünmez bütünlüğü fiilen değişti.” Diyerek sözlerini bitirdi.

Diyarbakırın Anahtarı şimdi Barzaninin Elinde
Toplantıya katılan Hayrettin Özaydın da, "Her açılışta 'ya Allah, bismillah' diyen Başbakan, Diyarbakır'da bölgenin anahtarını bir peşmergeye, Barzaniye teslim etti. Yahudileri kınamıyorum ama onların paraları çok, toprakları yok. Bunları anlattığınızda metro ve metrobüsü gösteren AK Parti yandaşlarını hayretle ve sabırla izliyorum “ dedi

Demokrat Partililer ve Süleyman Uluocak herzaman olduğu gibi, bu akşamda farkını gösterdi.
 

Kaynak: Kent Yaşam Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34