banner32

Murat başkan hız kesmeden çalışıyor

15 yıldır Zeytinburnu’nu yönetmesine rağmen halk ile iç içe olmaya devam eden ender belediye başkanlarından birisi olan Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın sevgi yürüyüşlerine hız kesmeden devam ediyor.

Murat başkan hız kesmeden çalışıyor
 Ünver ve Yönetimi dim dik Belediye başkanlarının yanında çalışmaya devam ediyor

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver ve yönetimi 30 Mart 2014 Yerel yönetim seçimi için seferber olmuş durumda. Belediye başkanı ve yeniden adayları olan Murat Aydın ‘ın bir dakikasını bile boş geçirmiyorlar.

İstanbul Times Haber Merekzi   

Ünver Gazetemize şunları söyledi;

“Siyasi partiler için her seçim önemlidir.Toplumun büyük kesiminin gördüğü gibi bu seçimin ülkemiz için önemi çok daha büyük oldu. Başbakanımız bu seçim için İstiklal harbi kadar önemli derken sadece seçimi kazanmak adına söylemiş bir söz değildir. Dış mihkrakların ülkemizin hak ettiği yere gelmemesi için yaptıkları operasyonlara  izin vermemek adına bu seçim  Murat Aydın’ın başkan olması seçimi değildir. Burada vereceğiniz oy ile dünya lideri  başkan’a yola devam et diyeceğiz “dedi

Zeytinburnu Belediye başkanı ve Ak Parti adayı Murat Aydın istikrar olmadıktan sonra ben başkan olsam ne olur olmazsam ne olur dedi

Tecrübeli belediye başkanı Murat Aydın sevgi yürüyüşü yapmadan önce  İstanbul Times muhabirine şunları söyledi ”Ülkedeki her türlü çalışmaların karşılığını bulması adına istikrarın şart olduğunu anlatanMurat Aydın bir çok yerde anlattığı Suriye’li iş adamının hikayesini anlatarak kısa bir süre önceye kadar ülkesinde iyi bir iş adamı olan kişinin işyerine bomba düştüğünü ve hayatını kurtarmak için Türkiye’ye kaçmak zorunda olduğunu ifade ederek buranın son kale olduğunu söyledi.  Ülkesinde istikrar olmadığı için sahip olduğu her şeyini kaybeden kişinin ülkemizde parasını ödeyemeyeceği için doğalgaz yakmadığını görünce neden yakmıyorsun deyince   iş adamının gözlerinde yaş boşandığını söyleyerek Allah korusun ülkemizi bu hale getirmeye hevesliler var halkımız oyları ile bunların heveslerini kursaklarında bırakacaktır “dedi.

Sevgi yürüyüşüne kimler Katıldı ?

İş adamı ve meclis üyesi adayı Bilal Akgül ,Meclis üyesi ve yeniden aday Mehmet Altuntaş, Meclis üyesi adayı Gökhan KasapAv.Saffet Öz, iş adamı Meclis üyesi adayı Sami Yapar,Emin Yüce,Cahit Bayram,Fevzi Altuğ,Mahmut Şengül,Metin Develi,Ayfer Kubilay,Fatma Özden Kılıç, Meclis üyesi ,Hasan Uluocak,Hasan Sertçelik başta olmak üzere çok sayıda partili sevgi yürüyüşünde Belediye başkanı Murat Aydın ve Bahattin Ünver’i yalnız bırakmadı.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34