banner32

Öğretmenevi Altuğ’a dar geldi

Ak Parti Zeytinburnu belediye meclis üyesi adayı iş adamı Fevzi Altuğ ‘un dayanışma gecesine Elazığlı hemşehrilerinin ilgisi büyük oldu. Elazığlıların önemli eğlence enstrümanlarından birisi olan “Gırnata” ve davul açılışı ile coşan Elazığlı gençler oyunları ile beğeni topladı.

Öğretmenevi Altuğ’a dar geldi
Fevzi ALTUĞ İlçe başkanı Ünver ve Belediye başkanı Murat aydın’ı kapıda karşıladı

Zeytinburnu Belediye Başkanı

Açılış konuşması Altuğ’dan Ak Parti Zeytinburnu belediye meclis üyesi adayı iş adamı Fevzi Altuğ ‘un dayanışma gecesine Elazığlı hemşehrilerinin ilgisi büyük oldu. Elazığlıların önemli eğlence enstrümanlarından birisi olan “Gırnata” ve davul açılışı ile coşan Elazığlı gençler oyunları ile beğeni topladı.

İstanbul Times Haber (İTHA)

Fevzi Altuğ
yaptığı açılış konuşmasında Ak Parti döneminde yapılan devasa çalışmaları ana başlıklar halinde özetledi. Ak Partiden önce her gün onlarca eve ateş düşü
ren terör olaylarının eksik olmadığını ifade etti. Başbakan Erdoğan’ın kimsenin cesaret edemediği bir dönem de ülkemizde son otuz yılda yaşanan binlerce acı hatırası olan terör olayının bugün son bulduğuna  şahit olmaktan duyduğu memnuniyeti hiçbir şeye değişmesinin mümkün  olmadığını ifade etti. Altuğ sözlerine Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver’in ve Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın’ın kendisine listede yer veresine teşekkür etti. Fevzi Altuğ üzerlerinde isimleri yazılı olan Elazığspor formalarını Murat Aydın ve Bahattin Ünvere’e hediye etti.

Ak Parti Zeytinburnu ilçe Başkanı Bahattin Ünver Fevzi Altuğ  beyefendi kişiliği ile Elağılıları en iyi şekilde temsil edecek bir arkadaşımızdır dedi

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver ‘de yaptığı konuşmada birlik beraberlik ve bu seçimin sıradan bir yerel seçim değil ülke için istiklal harbi kadar önemli olduğunu vurgulayarak bu seçimde Murat Aydın ve Kadir Topbaş’a oy istemiyoruz. Biz istikrara sizden destek istiyoruz  dedi. Fevzi kardeşimin sizleri mecliste en iyi şekilde temsil edeceğinden benim şüphem yok. Siz oylarınızla onu meclise göndereceksiniz dedi.

Murat Aydın “İstikrar sürsün hükümet büyüsün” dedi

Murat Aydın’a konuşmasında istikrar olmaz ise sizin 200 bin liralık eviniz 20 bin lira etmez. Bunun en önemli örnekleri bugün Suriye’den canını zorla kurtarıp son kale olarak ülkemize sığınmaları bizim ülke olarak İslam dünyasının ağabeyi konumunda olmamız gerektiğini kalın çizgilerle belirtmek isterim.Ticari ve siyasi gelişmeler istikrar ile çok alakalıdır.

Başkan Murat Aydın daha sonra diğer meclis üyesi adayı Mahut Şengül’ün aday tanıtım gecesine katılmak üzere Öğretmenevinden ayrıldı.

 

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34