banner32

Süleyman Uluocak nezaket ziyaretlerine ara vermiyor

Demokrat Partili Süleyman Uluocak ve ekibi Zeytinburnu'ndaki Belediye Başkan adaylarına nezaket ziyaretleri yapmaya devam ediyor.

Süleyman Uluocak nezaket ziyaretlerine ara vermiyor
 Yerel seçime sayılı günler kaldı Demokrat Partili Mimar Süleyman Uluocak, Saadet Partisi Zeytinburnu İlçeye ziyarete gitti. 

İstanbul Times Haber Merkezi / Elif Günay




Saadet Partisi Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Kemal Hayırlıoğlu ve İlçe Başkanı Semih Deniz ziyaretine giden Uluocak ve ekibini ağırladılar. 



Yerel basınında bulunduğu ziyarette, yerel seçimle genel seçimin karıştırıldığı bu günlerde projelerini sunamadıklarını söyleyen Hayırlıoğlu, "bu seçimde bilinen ezberi bozdurdular" dedi.

Sorunlar hep aynı

Hayırlıoğlu kısa konuşmasında, "Depremden sonra 1. pilot bölge olan Zeytinburnunun yıkılmayan riskli evlerin olmasına şhala şaşırıyorum. Amatör spor klübü sahasının yıkılıp yerine binalar yapıldı. İçlerinde bulunan 1+1 dairelerde kimse oturamıyor insanlar tedirgin.Trafik sorununa gelince bukadar dar caddelerde trafik sorunu çözülemez. Bizlerde alınan otopark paraları nereye gitti? otopark göremiyoruz." şeklinde belirli sorunlara değindi.



Uluocak ise; Hayırlıoğlu takdir ettiğimiz önemli bir kişilik kendisine yaklaşan bu süreçte başarılar dilerim. İnsanlarıda partilerine sahip çıkmalarını bekliyorum. Bu bir genel seçim değil yerel seçim" dedi.




YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34