banner32

Malatyalılar Yöresel Günlerde Farkını Ortaya Koydu

Zeytinburnu Belediyesi tarafından bu sene 6-15 Ekim Tarihleri arasında yapılan 14. Yöresel Günler Etkinliğinde Zeytinburnu Tüm Malatyalılar’ın standı doldu taştı.

Malatyalılar Yöresel Günlerde Farkını Ortaya Koydu

Dernek başkanı Suat Sarıkaya şunları söyledi

Zeytinburnu Belediyemiz tarafından bu sene 14.sü yapılan Yöresel Günlere 2.kez katılıyoruz.  Ortam çok güzel, muhabbet çok güzel, bizleri bir araya getiren bu çalışmayı Belediye başkanımız Sayın Murat Aydın’a ,Sosyal işlerden sorumlu yardımcısı sayın Gönül Demirel’e, Sosyal işler müdürümüz sayın Sami Ünlü’ye  ve emeği geçen bütün belediye personeline teşekkür ederim.

İstanbul Times Haber Merkezi / Erhan Şahin

Dernek başkan yardımcısı Hüseyin Çetiner’e şunları söyledi ”Zeytinburnu ilçesinde bu sene 14.sü yapılan Yöresel Günler  etkinliklerini çok önemsiyorum. Ben aynı zamanda Geleceğim Zeytinburnu Platformu (GZP) kurucu başkanıyım.

Bu sene geç kaldık  inşallah seneye bize de yer tahsisi yaparlar. Biz de  ilçemizde bulunan asırlık tarihi mekanlarımızı alanı ziyaret eden bütün konuklarımızı tanıtmış oluruz diye bir gayretin içinde olacağız inşallah.

Belediye başkanımız Sayın Murat Aydın ve sosyal işlerden sorumlu yardımcısı Gönül Demirel başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Doğu Anadolu Bölgesi gecesinin yapıldığı gün Malatya usulü etli bulgur pilavı , ayran ikram eden Malatyalılar her akşam stantlarında Kuru kayısı başta olmak üzere Malatya Tarım mahsullerini konuklarına ikram ederek güzel bir etkinliği başarılı bir şekilde sonuçlandırdılar.


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34