banner32

Üç İl Tek Yürek Yöresel Günlerde Dikkat Çekti

İş adamı sanayici Cemal Avcı’nın başkanı olduğu Kars-Ardahan –Iğdır hemşehri Platformu bu sene Zeytinburnu Belediyesi tarafından 14.sü yapılan Yöresel Günlerin standı en kalabalık derneklerinden birisi oldu.

Üç İl Tek Yürek Yöresel Günlerde Dikkat Çekti
 Başkan Cemal Avcı Dostlarını ve hemşehrilerini her akşam güler yüz ve hoş sohbet ile karşıladı

Her  akşam Kaşar peyniri başta olmak üzere değişik peynir türlerini konuklara ikram eden Cemal Avcı şunları söyledi. Biz standımızda Kars, Ardahan ve Iğdırlı hemşehrilerimizin yanı sıra çok sayıda değişik bölgeye mensup dostumuzu ağırladık. Bu sene 6-15 Ekim 2017 Tarihleri arasında 14.sü yapılan Yöresel Günler çok verimli geçti.

Başta Zeytinburnu Belediye başkanımız sayın Murat Aydın olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. İnşallah hep beraber gelecek sene yapılması planlanan 15.Yöresel günlere erişiriz diyen Cemal Avcı yapılan çalışmada keyif aldığını ifade etti.

Platform başkan yardımcısı Yakup Atakan ‘da yaptığı konuşmada şunlaruı söyledi “Kars-Ardahan-Iğdırlı  hemşehrilerimiz üretimden, birlik ve  beraberlikten yana olan her çalışmanın içinde yer alıyorlar.

Biz de Zeytinburnu Kars-Ardahan ve Iğdır hemşehri Platformu olarak yıllardır Zeytinburnu Belediyemizin yaptığı yöresel günlerde 3 vilayeti temsilen yerimizi alıyoruz.

5 ile 15 Ekim 2017 tarihleri arasında 2 hafta devam eden 14.Yöresel Günler bu sana daha da güzel olmuştu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34