banner32

KAS–DER Zeytinburnu Çalışıyor

Kastamonu Dernekler Federasyonu (KAS-DER) Zeytinburnu şube başkanı Ayhan Akduman ve ekibi 5-15 Ekim tarihleri arasında Zeytinburnu 15 Temmuz meydanında yapılan Yöresel Günler’de güzel çalışmalara ev sahipliği yaptı.

KAS–DER Zeytinburnu Çalışıyor
 Ayhan Akduman İstanbul Times Tv Mikrofonlarına şunları söyledi

Öncelikle bu ortamı bizlere sağlayan Zeytinburnu Belediye Başkanımız sayın Murat Aydın‘a ve ekibine teşekkür ederim. Sizin de yakından takip ettiğiniz gibi 15 Temmuz Meydanı 2 haftadır Yöresel Günlerden dolayı tıklım tıklım dolup taşıyor.

Halkımız ile güzel sohbetlerimiz oldu. Diğer yöre insanları ile güzel dostluklar oluşturduk. İnşallah gelecek sene 15.Yöresel Günler daha dolu dolu geçer diyorum.

İstanbul Times Gazetesi ve İstanbul Times Tv olarak da bizim sesimiz oldunuz. Sizlere de teşekkür ederim.

Başkan Akduman Halka Taşköprü Sarımsağı dağıttı

KAS-DER Zeytinburnu şube başkanı Ayhan Akduman Yöresel Günlerin Karadeniz gecesinde Aromatik özelliği ve Kalitesi bakımından  Dünyanın en iyi Sarımsağı olarak ün yapan Kastamonu Taşköprü Sarımsağı dağıttı. Başkanın bu uygulaması Sarımsak alanları memnun etti.

Akduman Sarımsak dağıtma konusu ile alakalı ise şunları söyledi, Bizim Karadeniz Bölgesi olarak bugün  6 dernek için program yapıldı. Diğer Dernek başkanları yiyecek ikramı yaptıkları için ben de  hem Taşköprü’müzün önemli  ürünü olan Sarımsağın tanıtımını yapmak hem de Zeytinburnu’ lu hemşehrilerimize farklı  bir ürün hediye etmenin uygun olacağını düşündüğüm için sarımsak hediye ettim. Alanlarda çok beğendi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34