banner32

İSÖS'ü Tutabilene Aşk Olsun!..4'te ,4 Yaptılar!.. (4-2)

stanbul Özürlülersporlular Engel Tanımıyor 4-2

İSÖS'ü Tutabilene Aşk Olsun!..4'te ,4 Yaptılar!.. (4-2)
 Türkiye Bedensel Engelliler Ampute Futbol Süper Lig Takımlarından İstanbul Özürlülerspor ,sezonun 4. Maçında güçlü rakibi TSK-Karagücü’nü de 4-2 yenerek 4’te,4 yaptı..

İstanbul Zeytinburnu Hasan Doğan Stadında kalabalık bir seyircinin izlediği maçta ilk yarıyı 2-1 mağlup kapatan İstanbul Özürlülerspor (İSÖS)),Ankara TSK-Karagücü Bed.Engellileri 2. yarıdaki muhteşem oyunu ile 4-2 yenerek yenilmezlik serisini sürdürdü.

TRT -3 ‘ten naklen yayınlanan Maçı Engelsiz Spor “ proğramı sunucusu Cem Çınar,Alo Afiş” İstanbul Özürlüler Spor Ampute Futbol Gönüllüleri “ topluluğu üyeleri,Caner Çelik Önderliğinde İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi öğrenci Konseyi grubu Başkanı Cemre Ketencioğlu ve öğrenci grubu,İstanbul Özürlülerspor Başkanı Kenan Özüdoğru ve eşi,Başkan Yardımcısı Fuat Ekinci,Yönetim Kurulu Üyesi Elif Kalaycıoğlu,YILDIZ KARO Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Baş,AKSER Denizcilik Metal Yönetim Kurulu Başkanı Aşur Özel,Topkapı Spor Kulübü Başkanı Necdet Bakır,İstanbul Özürlüler Spor (isös) Genel Sekreterİ Ali Kakmaz,Genel Kaptan Remzi Özcan,Kulüp Müdürü Nail Karabulut,İstanbul Özürlülerspor Basın Danışmanı (Alo Afiş )Ali Gündüz ve eşi,TSD İstanbul Şube Başkanı İlyas Yıldız,Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Nadiye Polat ve eşi Alaattin Polat,İş adamı Nazif Çakır,İnşaatçılar Derneği Başkanı Nazmi Çelik,Yeşiltepe Spor Kulübü’nden İsmail Erarslan ve kalabalık bir izleyici topluluğunun izlediği maçta İsös’ün golleri Serken (2),Osman ve İsmail’den geldi.
Öğretmenler Unutulmadı!..
Maça ,İstanbul Özürlüler Spor Kulübü’nün (İsös),Öğretmenler Günü afişi ile çıkması tribünlerden büyük alkış aldı.İSÖS ,Bu Pazar günü deplasmanda Kayseri Bed. Eng. İle oynayacağı maç için Cuma akşamı Kayseri’ye Hareket edecektir.Başkan Özüdoğru ,takımına güvenlerinin tam olduğunu ifade etti.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Salih yıldız
Salih yıldız - 10 yıl Önce

Başarılarınızın. Devamını diliyorum engelli gönüllüleri

SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34