banner32

Hüseyin Erdem Hakka Yürüdü

Zeytinburnu’nun saygın iş adamlarından Çiğdem İnşaat Emlak’ın yönetim Kurulu başkanı Hakkı Ertunç’un Dayısı ve kayınbabası Hüseyin Erdem amansız hastalığa yenik düşerek rabbine kavuştu.

Hüseyin Erdem Hakka Yürüdü

Seyit Nizam Camisinde Hellalik alınarak Mardin’e uğurlandı 

Zeytinburnu ilçesin en büyük camisi olan Seyitnizam’da helalik alındıktan sonra toprağa verilmek üzere  Memleketi olan Mardin’a uğurlandı.

4 Kasım 2019’da Küçükçekmece İlçesinde bulunan KeferzeDer (Altıntaş) de yapılan taziyeye binlerce kişi katılarak Erdem ve Ertunç ailelerine baş sağlığı diledi…

Cemil –Hakkı - Bilal Ertunç kardeşler taziye için gelenleri kapıda karşılayarak kabulleri yaptılar. 2 gün devam eden taziye kabulünde binlerce kişi her iki ailenin acısını paylaştı.

Cemi ve  Hakkı Ertunç uzaktan ve yakından hem Zeytinburnu Seyitnizam camisine,hem Mardin’de hem de Küçükçekmece KeferzeDer ‘de taziyemize katılıp acımıza ortak olan ve duamıza amin diyen bütün dostlarımıza ve akrabalarımı her iki aile adına da çok teşekkür ederiz” dedi.

İstanbul Times Yayın Grubu İmtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner Merhum’a Allah’tan Rahmet yakınlarına sabırlar dilerim dedi…

Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner Merhum’un hem Seyitnizam camisindeki hellallik alma duasına katıldım. Hem de KeferzeDer’de yapılan taziyeye katıldım. Rabbim Hüseyin Erdem ağabeyimizin günahlarını af eylesin Erdem ve Ertunç ailelerinin de acısını paylaşıyorum diyen Çetiner her canlı ölümü tadacak ayeti gereği merhum Hüseyin Erdem ‘de ahrete göçtü bizlerin ona yapacağı ne büyük iyilik dua etektir diyerek Allah rahmeti ile muamele eylesin şeklinde sözlerini tamamladı.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34