banner32

Her Şeye Rağmen’e Uluslararası ödül

Dijital ortamda yayın yapan İstanbul Times Tv de Adnan Saygılı ve Nurşen Örnek’in sunduğu Erhan Şahin’in de yapımcılığını üstlendiği “Her Şeye Rağmen” isimli televizyon programımıza İzmir Ege üniversitesinin hazırladığı “Uluslararası Engelsiz Bilişim Kongresi”nden ilk Uluslar arası ödülünü aldı.

Her Şeye Rağmen’e Uluslararası ödül
  Adnan Saygılı bu başarımız bir ekip çalışmasının ürünüdür dedi  

“Her şeyden önce bizden hiç bir maddiyat beklemeden İstanbul Times Tv nin imkanlarını bize sunan Gazeteci yazar ve kanalın imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner’eteşekkür ederim. Engelli camiası için kar kış demeden istediğimiz her yere gelen programımızın yapımcısı Erhan Şahin başta olmak üzere kanaldaki bütün arkadaşlarıma  emekleri için çok ama çok teşekkür ederim”dedi.

İstanbul Times Haber Merkezi / Merve Saraç

Nurşen Örnek hayatımın en anlamlı ve önemli ödülü çok mutluyum

Örnek "Yıllardır engelliler camiasında çalışıyorum.İstanbul Times Tv de Adnan saygılı ile birlikte yaptığımız “Her Şeye Rağmen“ programımız ile benim şehrimin Üniversitesi olan İzmir Ege Üniversitesi tarafından  organize edilen “Ulaslararasi Engelsiz Bilişim Kongresi”nde ödül almış olmak benim için ayrı bir önem ve anlam ifade ediyor. Bize bu imkanı sunan SayınHüseyin Çetiner başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim"dedi.

Programın yapımcısı Erhan Şahin’de alınan ödülden dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek asıl başarının Adnan Saygılı ve Nurşen Örnek’e ait olduğunu söyleyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA

YORUM EKLE
YORUMLAR
H. Uygur
H. Uygur - 10 yıl Önce

Arkadaşlar öncelikle sizleri gönülden kutluyorum. Yaptığınız çalışmalar, verdiğiniz uğraşlar ve elde ettiğiniz başarılar; İçinizdeki güzelliğin dışa yansımasıdır. Çalışmalarınız,başarılarınız ve ödüllerinizin çığ gibi büyüyecek İnşallah. Sevgilerimle.

SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34